[Frank by. Ganja] Отзывы ОПТ

Замовили гурт як завжди 100+! Селлер спочатку казав що день в день але проїбався на 3 дні!!! За цей час я наслухався дивовижних історій вдосталь! І за пройоб складу,і за терміни відправлень,і за пакування......І в усьому був винен наче Я! Запропонував компенсувати очікування вагою - у відповідь обіцянки,відповідь була сприйнята як договір про порушення зобов'язань делегованих на себе продавцем!.
На четвертий день очікувань я отримав своє замовлення яке не відповідало критеріям мого вибору! Селлер мені скинув прайс з можливими сортами я обрав найдорожчий,але отримав по факту дешевший сорт!!! При скиданні пруфів продавець почав мене запевняти що в мене камера не так фоткає!!! На що я скинув фото запропонованого прайсом!!!,у відповідь до покупця зверхнє відношення та сарказм!!!За таке відношення до покупця,тим паче гуртового - НЕПРИПУСТИМЕ У ЛИСТУВАННІ!!! ІГНОРИТИ ,ВЖИВАТИ ОБРВЗЛИВУ ЛЕКСИКУ І МОРОЗИТИСЯ ЛИШАЮЧИ ПОВІДОМЛЕННЯ БЕЗ ВІДПОВІДІ!!!!!!!
З ДАНИМ СЕЛЕРОМ ДОМОВЛЯТИСЯ ПРО ЯКІСЬ УГОДИ Я ОСОБИСТО НЕ РАДЖУ!!!!!
ЦЕ ЯК З КАЦАПІДОРАМИ,-ОЧІКУЙ ПІДЙОБА!!!
ЩО ЦЕЙ СЕЛЛЕР ДОСІ РОБИТЬ У ВВП СТАТУСІ?! Команда Сєкти ні як не реагуе
ЧИТАЙТЕ ВІДГУКИ ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ!!!!!!
ЩЕ ІСНУЮТЬ ТІ ХТО ПРОСТО МОВЧИТЬ!!! А НЕ ТРЕБА!!! ЦЕ Як ДО СЕБЕ ВІДНОСИТИСЯ!!!!ТІЛЬКИ МИ ЗРОБИМО ЦЕЙ РЕСУРС КРАЩИМ!!!!!
Повідомлення об'єднано автоматично:

Можу додати пруфи!

Останнє редагування модератором:
Оце роздивився я своє замовлення(((( шишки усі в насінні!!! Бляха,не раджу нікому такий сервіс!!!!

Вкладення

• IMG20250619093553.jpg
    IMG20250619093553.jpg
    3.5 MБ · Перегляди: 11
взял 10 John Weed, через день уже забрал. шишки 11/10 за такую цену, очень вкусная сатива. Оператор довольно быстро отвечает. Стэлс топ. как всегда магаз на высоте 10/10, давно уже беру

Заказывал johnweed, по своей цене отличные шишки,посылка приехала за день,оператор всегда отвечает быстро,спасибо за сервис

Магазин має великі проблеми зараз. Можливо ці проблеми тимчасові, а можливо, це повʼязано з проханнями про відгуки.
Шишки дуже погані в порівнянні з товаром три місяці назад. Насіння зустрічається дуже часто у різних сортах.
Доставка на таксі майже ніколи не буває в день оплати, навіть якщо ви оплатите з самого ранку. Доставка поштою займає близько тижня.

Оператор? Відповідає дуже швидко, якщо це від нього потребує скинути вам реквізити для оплати. Якщо будь-яке інше питання, до або після оплати, то ви будете чекати на відповідь годинами і не факт, що отримаєте її, він може просто прочитати і проігнорувати повідомлення. Ця проблема була актуальна і раніше, не лише останні дні, але зараз загострилась. Це стосується обох контактів, що вказані у цій гілці.

Що до будь-яких косяків магазину, то магазин покладає повністю відповідальність на вас. Була ситуація, де мені випадково вислали 20г, замість 10г, то оператор дуже грубо настояв на доплаті, але я не хотів псувати стосунки, тому доплатив.

Те саме було, коли мені просто не приїхала одна з посилок (замовляв на себе і на друга одночасно) її просто більше немає, бо друг не зміг взяти слухавку вчасно. Наступного дня мені дали номер телефону "водія" який спочатку морозився, а потім відповідав по телефону, що він поліцейський і чого хочете.

Гілку магазину вже можна закривати, як на мене, бо я дійсно замовляв тут більше року, як на мене і можу сказати, що жоден сектант, що себе поважає більше тут не замовить. Тут є представники, що роблять на таксі, то краще доплатити.
Хоча для магазинів таксі всі ці проблеми актуальні, насправді, в тому чи іншому форматі, але саме Френк з хорошого магазину перетворився на сміття.
І в першу чергу це через оператора, а не через курʼєра, що пройобується, бо проблема у відношенні до ситуації.

Є думки, що магазин мусорський, але це вже мої здогадки )

P. S. Дякую, що прочитали, бо терпів я довго і мовчав, насправді

Магазин має великі проблеми зараз. Можливо ці проблеми тимчасові, а можливо, це повʼязано з проханнями про відгуки.
Шишки дуже погані в порівнянні з товаром три місяці назад. Насіння зустрічається дуже часто у різних сортах.
Доставка на таксі майже ніколи не буває в день оплати, навіть якщо ви оплатите з самого ранку. Доставка поштою займає близько тижня.

Оператор? Відповідає дуже швидко, якщо це від нього потребує скинути вам реквізити для оплати. Якщо будь-яке інше питання, до або після оплати, то ви будете чекати на відповідь годинами і не факт, що отримаєте її, він може просто прочитати і проігнорувати повідомлення. Ця проблема була актуальна і раніше, не лише останні дні, але зараз загострилась. Це стосується обох контактів, що вказані у цій гілці.

Що до будь-яких косяків магазину, то магазин покладає повністю відповідальність на вас. Була ситуація, де мені випадково вислали 20г, замість 10г, то оператор дуже грубо настояв на доплаті, але я не хотів псувати стосунки, тому доплатив.

Те саме було, коли мені просто не приїхала одна з посилок (замовляв на себе і на друга одночасно) її просто більше немає, бо друг не зміг взяти слухавку вчасно. Наступного дня мені дали номер телефону "водія" який спочатку морозився, а потім відповідав по телефону, що він поліцейський і чого хочете.

Гілку магазину вже можна закривати, як на мене, бо я дійсно замовляв тут більше року, як на мене і можу сказати, що жоден сектант, що себе поважає більше тут не замовить. Тут є представники, що роблять на таксі, то краще доплатити.
Хоча для магазинів таксі всі ці проблеми актуальні, насправді, в тому чи іншому форматі, але саме Френк з хорошого магазину перетворився на сміття.
І в першу чергу це через оператора, а не через курʼєра, що пройобується, бо проблема у відношенні до ситуації.

Є думки, що магазин мусорський, але це вже мої здогадки )

P. S. Дякую, що прочитали, бо терпів я довго і мовчав, насправді
последние пару месяцев беру только джона вида- приходили разные вариации, от индорного качества до простой районной добротной индики, но ни разу прям говна или откровенно ниже среднего не было. Насчёт получения посылки на такси- опер отписывал каждый раз, когда таксист не мог дозвонится, неоднократные ситуации. Но с главным посылом соглашусь- контакт с опером непредсказуемый, не знаешь когда ответит и если перенос отправки будет- никто тебе сам об этом не напишет

Назад
Зверху Знизу