Магазин має великі проблеми зараз. Можливо ці проблеми тимчасові, а можливо, це повʼязано з проханнями про відгуки.
Шишки дуже погані в порівнянні з товаром три місяці назад. Насіння зустрічається дуже часто у різних сортах.
Доставка на таксі майже ніколи не буває в день оплати, навіть якщо ви оплатите з самого ранку. Доставка поштою займає близько тижня.
Оператор? Відповідає дуже швидко, якщо це від нього потребує скинути вам реквізити для оплати. Якщо будь-яке інше питання, до або після оплати, то ви будете чекати на відповідь годинами і не факт, що отримаєте її, він може просто прочитати і проігнорувати повідомлення. Ця проблема була актуальна і раніше, не лише останні дні, але зараз загострилась. Це стосується обох контактів, що вказані у цій гілці.
Що до будь-яких косяків магазину, то магазин покладає повністю відповідальність на вас. Була ситуація, де мені випадково вислали 20г, замість 10г, то оператор дуже грубо настояв на доплаті, але я не хотів псувати стосунки, тому доплатив.
Те саме було, коли мені просто не приїхала одна з посилок (замовляв на себе і на друга одночасно) її просто більше немає, бо друг не зміг взяти слухавку вчасно. Наступного дня мені дали номер телефону "водія" який спочатку морозився, а потім відповідав по телефону, що він поліцейський і чого хочете.
Гілку магазину вже можна закривати, як на мене, бо я дійсно замовляв тут більше року, як на мене і можу сказати, що жоден сектант, що себе поважає більше тут не замовить. Тут є представники, що роблять на таксі, то краще доплатити.
Хоча для магазинів таксі всі ці проблеми актуальні, насправді, в тому чи іншому форматі, але саме Френк з хорошого магазину перетворився на сміття.
І в першу чергу це через оператора, а не через курʼєра, що пройобується, бо проблема у відношенні до ситуації.
Є думки, що магазин мусорський, але це вже мої здогадки )
P. S. Дякую, що прочитали, бо терпів я довго і мовчав, насправді