Я б звичайно дав пробу, але ти чайкаНа пробу бы это максимум взял, покупать не охота
Я б звичайно дав пробу, але ти чайкаНа пробу бы это максимум взял, покупать не охота
Займу его место с качественным трип репортом)Я б звичайно дав пробу, але ти чайка
Трішки запізнився, бро. Я вже скидав промокод на грам шишок в цій гілці. А вчора в нашому чаті було роздано 15 адрес.Займу его место с качественным трип репортом)
Проба навоза непрущего ?Я б звичайно дав пробу, але ти чайка
Не можу. Навоз закінчився. Останній грам скурив ти.Проба навоза непрущего ?
Так с чата своего кому-то дай
Купив карочє шишку нарешті за цей промокод. Вийшов пабло ескобар. Їздив два рази, з другого разу місце і без фото знайшов. Навколо були невеликі підритості і навіть по точці, я отчяявсь. Но випів півка пару глотков копнув глибже і вуоля одо і "воно". Норм прикоп. ) фоткі нема, пресована шишка, 1 сємка, пре. 380, імхо, за неї дохуя. Дякую)1t3zxh2
Це промокод на грам шишок в нашому боті. Хто перший активує, того й тапки.
Відгук странний. Може пиво ще не попустило) Але все рівно дякую.Купив карочє шишку нарешті за цей промокод. Вийшов пабло ескобар. Їздив два рази, з другого разу місце і без фото знайшов. Навколо були невеликі підритості і навіть по точці, я отчяявсь. Но випів півка пару глотков копнув глибже і вуоля одо і "воно". Норм прикоп. ) фоткі нема, пресована шишка, 1 сємка, пре. 380, імхо, за неї дохуя. Дякую)
Ну який є, по суті. За два підходи ушатав вашу гешку)Відгук странний. Може пиво ще не попустило) Але все рівно дякую.
Дай бог шоб так і булоА семки ми буває і за 700 грн/штучка беремо. Щоправда для індора, який також в боті по 380.
є можливість скуштувати вашу шишкенцію?Відгук странний. Може пиво ще не попустило) Але все рівно дякую.
А семки ми буває і за 700 грн/штучка беремо. Щоправда для індора, який також в боті по 380.
Нажаль, ні. Лише клади.Відправки є?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.