Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Дозування вже собі підбирай, бо мєф така штука що бистро організм привикає до однієї дози , толєр росте і треба на третій раз по-любому додавати в дозі, бо недокайфанеш.
Не через це я люблю скорость яка по 5 годин зробив дорогу дві і все погнав я нюхав такий амф що робив дві дороги а третю боявся бо неміг шнурки зав'язати так плющило
Не через це я люблю скорость яка по 5 годин зробив дорогу дві і все погнав я нюхав такий амф що робив дві дороги а третю боявся бо неміг шнурки зав'язати так плющило
Так всьо шановні, їду я в лікарню. Мав ще в 12-00 їхати, а тут трішки задержався . Поки приїду якраз доб'єте. Може Гном ще раз крутне. Може якраз фартане.
Так всьо шановні, їду я в лікарню. Мав ще в 12-00 їхати, а тут трішки задержався . Поки приїду якраз доб'єте. Може Гном ще раз крутне. Може якраз фартане.