Ну чого за раз? 3-4 разиТо ви взагалі грам за раз
Мефедрон пре приблизно годину.
Ну чого за раз? 3-4 разиТо ви взагалі грам за раз
Та знаю бро. Будем пробувати.Дозування вже собі підбирай, бо мєф така штука що бистро організм привикає до однієї дози , толєр росте і треба на третій раз по-любому додавати в дозі, бо недокайфанеш.
Та який грам то так здається.То ви взагалі грам за раз
Не через це я люблю скорость яка по 5 годин зробив дорогу дві і все погнав я нюхав такий амф що робив дві дороги а третю боявся бо неміг шнурки зав'язати так плющилоНу чого за раз? 3-4 рази
Мефедрон пре приблизно годину.
То ти нюхач, да?)Не через це я люблю скорость яка по 5 годин зробив дорогу дві і все погнав я нюхав такий амф що робив дві дороги а третю боявся бо неміг шнурки зав'язати так плющило
То що ти фільм про мене небачив нюхачТо ти нюхач, да?)
Бацив бацивТо що ти фільм про мене небачив нюхач
Так всьо шановні, їду я в лікарню. Мав ще в 12-00 їхати, а тут трішки задержався . Поки приїду якраз доб'єте. Може Гном ще раз крутне. Може якраз фартане.Та знаю бро. Будем пробувати.
Та який грам то так здається.
Я реально навіть не помітив як ми тут уже знову майже на прокрут написалиТак всьо шановні, їду я в лікарню. Мав ще в 12-00 їхати, а тут трішки задержався . Поки приїду якраз доб'єте. Може Гном ще раз крутне. Може якраз фартане.
Час летить швидко.Я реально навіть не помітив як ми тут уже знову майже на прокрут написали
Давай бро удачі тобі тамТак всьо шановні, їду я в лікарню. Мав ще в 12-00 їхати, а тут трішки задержався . Поки приїду якраз доб'єте. Може Гном ще раз крутне. Може якраз фартане.
Дякую!!!Давай бро удачі тобі там
Можливо і доб'єм до речі, 120 всього навсього.Так всьо шановні, їду я в лікарню. Мав ще в 12-00 їхати, а тут трішки задержався . Поки приїду якраз доб'єте. Може Гном ще раз крутне. Може якраз фартане.
На Гєліку валим, чи на чому?)Тож так валим
ПривітВсем приветики кошечки и котики
Привіт привітВсем приветики кошечки и котики
Опа, ти тут. Ну все, зараз за 10 секунд доб'ємо новий прокрутПривіт
Уже половину добили , ще пару секОпа, ти тут. Ну все, зараз за 10 секунд доб'ємо новий прокрут
Дададада, ось ось, уже добиваємУже половину добили , ще пару сек
Удачі пожелай мне удачіДавай бро удачі тобі там
Доб'ємоОпа, ти тут. Ну все, зараз за 10 секунд доб'ємо новий прокрут
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.