I hate lies
Гуру
Розберемся, БлагодарюБудеш должен
Розберемся, БлагодарюБудеш должен
Ти серйозно не знав де смайлики?)Розберемся, Благодарю
Прикинь я сам в шоці з себеТи серйозно не знав де смайлики?)
Це пиздецьПрикинь я сам в шоці з себе
Та да я шось не задумувався над цим поки сюда не потрапивЦе пиздець
Ну ладно. Мабуть, і таке буває
В мене амф і той же тусіай лежить, я поки тиск пригає ,то поки що не вживаю. А вот мєф почав заходити добре, і саме цікаве , - що тиск сильно не піднімає.Якби ж трішки було часу про запас, я б дечим поділився, просто ще чекаю сам
Я думаю може топку запустять, там буду пробувати.То треба закинути на днюху приколяса якого поділитися
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ого ще спина не пройшла, а він уже дамочку хоче
Ніколи смайла не відправляв????))Та да я шось не задумувався над цим поки сюда не потрапив
А щож ти такий молодий а вже тиск скаче небережеш себе чи шоВ мене амф і той же тусіай лежить, я поки тиск пригає ,то поки що не вживаю. А вот мєф почав заходити добре, і саме цікаве , - що тиск сильно не піднімає.
Я думаю може топку запустять, там буду пробувати.
Це тілткі тут я неміг а кругом все чотко в менеНіколи смайла не відправляв????))
Тобі скільки років?)
Прикінь я не знав, теж завжди три крапочки нажимав.Ти серйозно не знав де смайлики?)
О я тоже само і думаю що такоє
Прикінь я не знав, теж завжди три крапочки нажимав.
По 20-30 мг. І раз можна 70Тільки давай без передозу
Мені іноді варто до дозування відповідальніше відноситись, із мефом... Іноді переборщуюВ мене амф і той же тусіай лежить, я поки тиск пригає ,то поки що не вживаю. А вот мєф почав заходити добре, і саме цікаве , - що тиск сильно не піднімає.
Як смайлики поставити ?Скажіть а чого я неможу смайлики різні вставляти в повідомлення...нажимаю три крапочки а смайлик ненажимається
Зліва внизу де букви клавіатури, біля зміни мовиЯк смайлики поставити ?
З чого ти взяв що я молодий? Я думаю що я старший за тебе.А щож ти такий молодий а вже тиск скаче небережеш себе чи шо
В мене тиск почав пригати тільки в цьому році, і то після проби непонятної речовини типу Д-мету. Добре що хоч живий залишився.А щож ти такий молодий а вже тиск скаче небережеш себе чи шо
ВертикальноЯк смайлики поставити ?
Це уж точно.. Ситуація паршива була..Добре що хоч живий залишився.
Ці шопи часом пхають що попалоЗ чого ти взяв що я молодий? Я думаю що я старший за тебе.
В мене тиск почав пригати тільки в цьому році, і то після проби непонятної речовини типу Д-мету. Добре що хоч живий залишився.
Це мєф , його як не добереш по дозі , то й толком і не кайфанеш.Мені іноді варто до дозування відповідальніше відноситись, із мефом... Іноді переборщую
Немає нічого кращого це хороший амфик і сатівкаЦе мєф , його як не добереш по дозі , то й толком і не кайфанеш.
Яка в тебе дозіровка?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.