На те вона й душаАле ти і добра душа, я не можу![]()
На те вона й душаАле ти і добра душа, я не можу![]()
Так і є бро, згоден)На те вона й душа
Та вже припадали трохиТак і є бро, згоден)
Які плани на сьогоднішню суботню днину?
В якому сенсі?Та вже припадали трохи
Хіба що трохиАле ти і добра душа, я не можу![]()
Та ти як і я походу, сам себе хер похвалиш чи добре шось скажеш, ахах)Хіба що трохи![]()
Ну раніше доводилось за гроші стаф брати. А тут якось так акаунт розкрутив, що всього валом. То хоть ще деяких людей порадуюТа ти як і я походу, сам себе хер похвалиш чи добре шось скажеш, ахах)
Падіння секти дало багатьом шанс насправді, ну але не кожен бажає заглиблюватись в форумське життя.Ну раніше доводилось за гроші стаф брати. А тут якось так акаунт розкрутив, що всього валом. То хоть ще деяких людей порадую
ПрипахалиВ якому сенсі?
Можливо в когось робота не дозволяє ще йПадіння секти дало багатьом шанс насправді, ну але не кожен бажає заглиблюватись в форумське життя.
Робота на ФедотаМожливо в когось робота не дозволяє ще й
Все, зрозумів броПрипахали
Ну так, логічно. По собі суджу - сам бачиш, іноді прям часу валом, іноді взагалі немає, не до того...Можливо в когось робота не дозволяє ще й
В селі на дачіВсе, зрозумів бро
На городі мабуть роботи валом?В селі на дачі
Ну я на роботі можу заходити час від часуВсе, зрозумів бро
Ну так, логічно. По собі суджу - сам бачиш, іноді прям часу валом, іноді взагалі немає, не до того...
У кожного ще й по своєму..
Сьогодні працюєш по роботі чи на "chill"?Ну я на роботі можу заходити час від часу
Вдома менше заходжу
На перекурах заходжуНу я на роботі можу заходити час від часу
Вдома менше заходжу
А що куриш?На перекурах заходжу
По роботі)Сьогодні працюєш по роботі чи на "chill"?
А шо, зазвичай субота у тебе забита клієнтами?По роботі)
Але клієнтури мало
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.