Дивився тільки що обзор матчу. 5-2.Так, фулл вихідний. Думаю ще в понеділок також![]()
Дивився тільки що обзор матчу. 5-2.Так, фулл вихідний. Думаю ще в понеділок також![]()
Та да.. Карпати грали по суті не так і погано, бігали - це вже добре..Дивився тільки що обзор матчу. 5-2.
Завтра мене вже повинні записати по даті за банер, уже мені відписали. Я всі умови виконав.Та да.. Карпати грали по суті не так і погано, бігали - це вже добре..
Ну а Шахтар.. Скоро матч з Болоньєю, пропустять голєшнік точно думаю..
Гуд новиниЗавтра мене вже повинні записати по даті за банер, уже мені відписали. Я всі умови виконав.
Сладких приятныз)))Піду вляжусь нарешті.. Добраніч і спокійної ночі![]()
Ну сни доречі були досить приємні...)Сладких приятныз)))
Доброго утра)Всем утра доброго!
ПривітикВсем утра доброго!
І вам привітик, панеДоброго утра)
НЕДІЛЯ, юхуу)Вітаю, друже![]()
![]()
Ми дивимся Володар Перснів серіалНЕДІЛЯ, юхуу)
Підкреслюю, що саме неділя, адже вчора під кінець дня я щось поплив, і впевнено думав що то була п'ятниця![]()
Поснідав, поставив в духовку картоплю та м'ясо свинини, і поки печеться - ютабчик скролю)Ми дивимся Володар Перснів серіал
А ти чим зайнятий?
І що цікавого на ютубі?Поснідав, поставив в духовку картоплю та м'ясо свинини, і поки печеться - ютабчик скролю)
Та додивляюсь не зовсім прям цікаві "передачки". Зараз в планах увікмнути нову частину "Bad boys". В шоці що зняли ще одне продовження)І що цікавого на ютубі?
Оо, Констянтин має бути файним)Та додивляюсь не зовсім прям цікаві "передачки". Зараз в планах увікмнути нову частину "Bad boys". В шоці що зняли ще одне продовження)
Взагалі, дуже чекаю Костянтин 2. Кіану Рівз - мега топ![]()
Будемо сподіватись)Оо, Констянтин має бути файним)
І вам доброго, добродію!)Добрый день добродії!
Тепер можна флудити.Будемо сподіватись)
Я так Джон Уік чекав, ну але вже далі знімати не бачу сенсу, занадто)
Бо Костянтин в своєму роді - прекрасний фільм. І побачити другу частину, навіть через 20 років - класна новина.
І вам доброго, добродію!)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.