Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Хоч тобі і трішки простіше мабуть думати про це, але взагальному, після 24.02 - ось так просто чухнути собі в якусь Грецію... Ну хзхз..
Ти кудись хотіла б зганяти літом, що минуло?
Хоч тобі і трішки простіше мабуть думати про це, але взагальному, після 24.02 - ось так просто чухнути собі в якусь Грецію... Ну хзхз..
Ти кудись хотіла б зганяти літом, що минуло?
у меня мужа мобилизировали,а сама я ебала. Вообще хочу в Италию, но не сама. Хз как это реализуемо если военным не дают норм отпуска, а если и дают, хуй за пределы страны выпустят
у меня мужа мобилизировали,а сама я ебала. Вообще хочу в Италию, но не сама. Хз как это реализуемо если военным не дают норм отпуска, а если и дают, хуй за пределы страны выпустят
За кордон випустять. Залежно який підрозділ + як себе чоловік позиціонує + як себе відпускники поводять загалом у підрозділі.
Багато факторів нажаль.. Бажаю щоб просто відпустили хоча б!
я когда первый раз поехала в Египет, охуела с того, как рано у них заходит солнце. Думала, что ночные дайвы после полуночи, а они в 18 перед ужином частенько
Тааааак)
Я після цього тут переписався з тобою декілька смс, посмажив паралельно сосиски - тадааам, уже тееемно)
За кордон випустять. Залежно який підрозділ + як себе чоловік позиціонує + як себе відпускники поводять загалом у підрозділі.
Багато факторів нажаль.. Бажаю щоб просто відпустили хоча б!
та пока их на ноль готовят и ещё полгода непрошло, потому хуй ему,сне отпуск. Там на нудэле и без того людей не хватает, сомневаюсь, что в этом году дадут отпуск ему
Отдых без коменды по ночам, сирен и летящих на голову ракет с шахедами. Почти похер куда ехать. Ну правда в Молдову и Румынию не горю желанием, бывала там, не впечатлило
Отдых без коменды по ночам, сирен и летящих на голову ракет с шахедами. Почти похер куда ехать. Ну правда в Молдову и Румынию не горю желанием, бывала там, не впечатлило