• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Заебали(

Хто чим зайнятий?
Я от благо сьогодні вихідний, тому скажімо так - чілл налаштував, думав футбол подивитись, а перенесли на 19:00, зараз досі шахеди на Черкащині літають, матч як раз там..

Хто чим зайнятий?
Я от благо сьогодні вихідний, тому скажімо так - чілл налаштував, думав футбол подивитись, а перенесли на 19:00, зараз досі шахеди на Черкащині літають, матч як раз там..
работаю. Но чёт как-то день не задался, не могу заставить себя делать что-то((

Ось і у нас відключення ввели. На 2 години, такоє. А я тільки починав готувати😂

У меня обещают до 11 вечера не будет света( (вот с того момента как выключили)
А в нас вже збільшили ше по +1 годині накинули, а на завтра дибілістіка по 3 години через 2 не буде, знову викручуватись треба.
З іншої сторони трошки похуй. Є генератори, акумулятори, просто трошки напрягу.

А в нас вже збільшили ше по +1 годині накинули, а на завтра дибілістіка по 3 години через 2 не буде, знову викручуватись треба.
З іншої сторони трошки похуй. Є генератори, акумулятори, просто трошки напрягу.
У меня без света горячей воды нет - это неприятно пизда(( Надеюсь быстро восстановят... Не зря же столько бабла напилили

У меня без света горячей воды нет - это неприятно пизда(( Надеюсь быстро восстановят... Не зря же столько бабла напилили
До місяця часу ±

Да, якось вечір не дуже насправді, наламались плани. Ну тепер хоч на завтра вже знаю чого очікувати, і вже якось з цим можна буде працювати.

Доброго ранку
А я уже тріпую

andrik1488 ти ще не забрав свій приз?

Всем доброе утро! Как вы тут?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу