SiriusWhite
Гуру
Доброго ранку.Всем доброе утро! Как вы тут?
Гарно
Тріпуєм
Доброго ранку.Всем доброе утро! Как вы тут?
Доброго - бадьорого і вамВсем доброе утро! Как вы тут?
С утра пораньше?)Доброго ранку.
Гарно
Тріпуєм
Да, есть такое. Радует, что всё ещё лето, не так тяжелоДоброго - бадьорого і вам
Працюємо, підлаштовуємось знову під графіки відключень світла, генератори гудять, павербанки підключені, акумулятори заряджаються - нічого нового))))
Краще з ранку, щоб вночі спати)С утра пораньше?)
Таки да, ми от з шефом налаштували/облаштували все, та й справляємось. Поруч кафешку подруги - підключили до нашої "махіни" по домовленості, тому взагалі не жаліємось.Да, есть такое. Радует, что всё ещё лето, не так тяжело
Отут згоден, я запримітив мені от взагалі останнім часом якось "нічні тріпи" не особо заходять. Коли уже тріпуєш пів дня, навіть якшо з обіду почав, ну ше максимум пару годинок нічних зачепити можна, далі уже потребую сну,якось так.Краще з ранку, щоб вночі спати)
ЛСД, DOM - більше зранку подобається
Гриби та DMT - ввечері
Чи то старієм, чи то мудріємОтут згоден, я запримітив мені от взагалі останнім часом якось "нічні тріпи" не особо заходять. Коли уже тріпуєш пів дня, навіть якшо з обіду почав, ну ше максимум пару годинок нічних зачепити можна, далі уже потребую сну,якось так.
Тут шось по серединіЧи то старієм, чи то мудрієм
Мене уже попускає, але трохиТут шось по середині
Буде ДУЖЕ цікаво..))Цікаво, що буде якщо прийняти ще 100 мкг?
Здравствуйте, отпишите, пожалуйста, в личку)Привет
Але я мабуть утримаюсь. Задовгий тріп будеБуде ДУЖЕ цікаво..))
А Nbome не куштував ніколи?Але я мабуть утримаюсь. Задовгий тріп буде
До речі тріп з DOM більше вразив ніж цей тріп з LSD
НіА Nbome не куштував ніколи?
производные 2С, может и понра, если ты визуалНі
Навіть не знаю чи варто
типа как жизнь все хорошо и тдгде там?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.