Youngold Сектант Реєстрація 21.01.25 Повідомлення 1 497 Репутація 618 Вподобайки 829 Бали 794 Сьогодні в 06:41 #26 301 TiempoDeAmar сказав(ла): Та не, я ж такой уебок, что и пальцем не буду шевелить если мне за это не платят) Натисніть, щоб розгорнути... Сарказм ?
TiempoDeAmar сказав(ла): Та не, я ж такой уебок, что и пальцем не буду шевелить если мне за это не платят) Натисніть, щоб розгорнути... Сарказм ?
TiempoDeAmar Мудрец Реєстрація 04.02.25 Повідомлення 2 838 Репутація 3 195 Вподобайки 4 703 Бали 1 880 Сьогодні в 13:32 #26 302 Youngold сказав(ла): Сарказм ? Натисніть, щоб розгорнути... Конечно нет, больше всего в жизни я люблю деньги Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:33 ayaava сказав(ла): Видно шо армию скипнул Натисніть, щоб розгорнути... Само собой, что я там забыл) Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:34 HappyNow сказав(ла): Я тут також вигравав, кет брав Натисніть, щоб розгорнути... Повезло тебе, я бы тут в случае выигрыша выбрал Тусиби, ибо топ вещество, а еще 0,5г это прям на десяток+ трипов хватит
Youngold сказав(ла): Сарказм ? Натисніть, щоб розгорнути... Конечно нет, больше всего в жизни я люблю деньги Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:33 ayaava сказав(ла): Видно шо армию скипнул Натисніть, щоб розгорнути... Само собой, что я там забыл) Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:34 HappyNow сказав(ла): Я тут також вигравав, кет брав Натисніть, щоб розгорнути... Повезло тебе, я бы тут в случае выигрыша выбрал Тусиби, ибо топ вещество, а еще 0,5г это прям на десяток+ трипов хватит
HappyNow Гуру Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 17 165 Репутація 6 622 Вподобайки 19 543 Бали 3 430 Сьогодні в 14:12 #26 303 TiempoDeAmar сказав(ла): Конечно нет, больше всего в жизни я люблю деньги Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:33 Само собой, что я там забыл) Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:34 Повезло тебе, я бы тут в случае выигрыша выбрал Тусиби, ибо топ вещество, а еще 0,5г это прям на десяток+ трипов хватит Натисніть, щоб розгорнути... Також брав 2св, не зайшло мені, тошнило від нього
TiempoDeAmar сказав(ла): Конечно нет, больше всего в жизни я люблю деньги Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:33 Само собой, что я там забыл) Повідомлення об'єднано автоматично: Сьогодні в 13:34 Повезло тебе, я бы тут в случае выигрыша выбрал Тусиби, ибо топ вещество, а еще 0,5г это прям на десяток+ трипов хватит Натисніть, щоб розгорнути... Також брав 2св, не зайшло мені, тошнило від нього
TiempoDeAmar Мудрец Реєстрація 04.02.25 Повідомлення 2 838 Репутація 3 195 Вподобайки 4 703 Бали 1 880 Сьогодні в 14:18 #26 304 HappyNow сказав(ла): Також брав 2св, не зайшло мені, тошнило від нього Натисніть, щоб розгорнути... Охххх, обидно, но я наслышан от многих, что тошнит их при приеме психоты, соболезную таким ребятам искренне
HappyNow сказав(ла): Також брав 2св, не зайшло мені, тошнило від нього Натисніть, щоб розгорнути... Охххх, обидно, но я наслышан от многих, что тошнит их при приеме психоты, соболезную таким ребятам искренне