Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Я не по грибах, один раз в житті пробував і то непонятно які. А вот лсд колись любив, і з'їв багато в свій час.
Мені раніше не подобалась тривалість тріпу. Але зараз навпаки, якщо правильно все спланувати, міняти обстановку, заняття, то навпаки ще цікавіше)

Мені раніше не подобалась тривалість тріпу. Але зараз навпаки, якщо правильно все спланувати, міняти обстановку, заняття, то навпаки ще цікавіше)
Напевно в мене вже вік не той, за останні пару років знизилося майже до нуля бажання тріпувати психотою.

Чесно, я і не знаю що я хочу. Немає зараз речовини яка мене повністю задовольняла би.
Та все з часом набридає.. я ось останні рази пробував ейфо-стими, то якось воно не те вже. Нічого нового)

А психота ще дає нові емоції

Друзья, подскажите что такого бы съесть что бы именно на визуалы потриповать?? Грибы уже всякие ела, визуалит, были галлюцинации красивые, но это не то. когда то очень давно был нбом и 2сб пару раз, и помню были ахуенные фракталы и текстура, краски… шикардос в общем)) но не помню что есть что… подскажите пожалуйста, в чём разница, что лучше выбрать?? Или может есть что-то по лучше? Тут столько всякого, а я честно по органике тол ко шарю

Друзья, подскажите что такого бы съесть что бы именно на визуалы потриповать?? Грибы уже всякие ела, визуалит, были галлюцинации красивые, но это не то. когда то очень давно был нбом и 2сб пару раз, и помню были ахуенные фракталы и текстура, краски… шикардос в общем)) но не помню что есть что… подскажите пожалуйста, в чём разница, что лучше выбрать?? Или может есть что-то по лучше? Тут столько всякого, а я честно по органике тол ко шарю
DMT

Добрий ранок, Україно!)))

Продовжуємо!

штирило довго чи трохи час під трохи 6 годиг

А можна не казати

Насолоджуйтесь гарним сонячним днем!!!

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу