I hate lies
Гуру
Тож я ясно написав для того хто не відпрацював карму той іде продовжуватиДля кожного своя яма
Тож я ясно написав для того хто не відпрацював карму той іде продовжуватиДля кожного своя яма
Я відпрацювуюТож я ясно написав для того хто не відпрацював карму той іде продовжувати
Я теж в мене відпрацювання 85%ввдсотківЯ відпрацювую
Оу да)То ж да беруть всіх дрином
І не тільки дриномТо ж да беруть всіх дрином
Шо ви парні як день проходить?І не тільки дрином
все норм, а у тебя какШо ви парні як день проходить?
Живем, працюєм, кайфуємШо воно як воно ти шо там?
Красота..радий, що ти вже з нами дружище!Живем, працюєм, кайфуєм
Сумував?)Красота..радий, що ти вже з нами дружище!
Звичайно веселіше, коли вся банда в зборі!)))) Я вчора сьогодні по грибочки мотавсяСумував?)
Назбирав щось? Бо я так чую неоднозначні історії, в когось голяк по грибах, а в когось збір єбєйший. По факту не бачу щоб дуже продавали..Звичайно веселіше, коли вся банда в зборі!)))) Я вчора сьогодні по грибочки мотався
То ж да вчорашня фотка...а сьогодні це 40 штук.Назбирав щось? Бо я так чую неоднозначні історії, в когось голяк по грибах, а в когось збір єбєйший. По факту не бачу щоб дуже продавали..
Ну нормас)То ж да вчорашня фотка...а сьогодні це 40 штук.
То ж да зараз все буде в духовку і в баночки маринувати!)))(Ну нормас)
Ти ж відразу з ними щось роби, бо як десь хробачелло один буде, всім пізда настане.
Та могли б бути кращими, якби дехто замість мефу, не прислав би соліЯк відпочив, як пройшли вихідні![]()
Перепутав стелс...але гарна солька, такі кристалики бомба бімба...)))Та могли б бути кращими, якби дехто замість мефу, не прислав би соліНу але то таке. Я б кастрував відправників за таке, або саппорта який з 10 разів що я казав МЕФ, передав відправити солі.
Та не, тут прийшло все чотко, ти шо))))Перепутав стелс...але гарна солька, такі кристалики бомба бімба...)))
Запах засобу для чистки туалетах ...оооох це точно...жостко...!Та не, тут прийшло все чотко, ти шо))))
Це той Imperial, де флуд нікудишній. Пам'ятаєш я писав, що чекаю приз. Його з горя пополам відправили. А описі посилки пише: "КРИГКЕ", по факту взагалі інше бля.
Дістаю зі стелса, і ахуєваю. З першого погляду розумію що це не меф... А альфа... А коли понюхав запах, відразу викупив що це треш...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.