ВиграєшСвинтус а мне и не предложил)))
ВиграєшСвинтус а мне и не предложил)))
Ну у меня на входе терпимо было, а подруга рвала я думал пол ночи... Часа 2 точноА тошнить сильно ?
МультиКекс /ban на 3 хвилини. Причина : не ділитьсяСвинтус а мне и не предложил)))
Правильно правильноМультиКекс /ban на 3 хвилини. Причина : не ділиться
Это было в 2014 давно и не важно)МультиКекс /ban на 3 хвилини. Причина : не ділиться
Я шучу мелкийЭто было в 2014 давно и не важно)
Я шучу мелкий
Та много чего за 10 лет случилось, одного квазимиксера сколько былоЯ шучу мелкий
Ого, це причина, щоб не вживатиНу у меня на входе терпимо было, а подруга рвала я думал пол ночи... Часа 2 точно
Нерозумію чому набрати те що перевірено і пре а не постійно щось нове це небезпечноОго, це причина, щоб не вживати
Ну, хочеться чогось нового спробувати, а то тонна кету вже приїласьНерозумію чому набрати те що перевірено і пре а не постійно щось нове це небезпечно
Гуд тріпА десь на 5 накурку, то була пізня осінь, пішли накуреними у супермаркет, і я чомусь поклав у шкафчик зберігання свій паспорт. Ми купили шоколад, водичку, відійшли уже метрів 500. І я викупаю шо загубив паспорт Хахахахаха, не міг поняти де він аххаха.
А потім находжу ключ від шкафчика, і попиздив забирати
А що хочеш спробувати?Ну, хочеться чогось нового спробувати, а то тонна кету вже приїлась
Сразу видно старую школу.Нерозумію чому набрати те що перевірено і пре а не постійно щось нове це небезпечно
Ты правГуд тріп
Повідомлення об'єднано автоматично:
А що хочеш спробувати?
А ещё говорят, что если сильно тошнит на входе, значит с духовным миром не все в порядкеОго, це причина, щоб не вживати
Вот это завернулА ещё говорят, что если сильно тошнит на входе, значит с духовным миром не все в порядке
Как самЩо ви тут
Та смотрим а вы замолчали)Що ви тут
Ми притихли пока ти смотришТа смотрим а вы замолчали)
Правильно правильно кругом одни шпионыМи притихли пока ти смотриш
Треба перевіритиА ещё говорят, что если сильно тошнит на входе, значит с духовным миром не все в порядке
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.