I hate lies
Гуру
Ага я пам'ятаю свою першу накурку травою аххха я так ржав з свого така...годин три..оипотвм тушонку чуть з банкою незївВсе буває вперше
Ага я пам'ятаю свою першу накурку травою аххха я так ржав з свого така...годин три..оипотвм тушонку чуть з банкою незївВсе буває вперше
В мене глюки були перший разАга я пам'ятаю свою першу накурку травою аххха я так ржав з свого така...годин три..оипотвм тушонку чуть з банкою незїв
Перша накурка, якщо гуд компанія (а у мене якраз так було) бляяяя це було наче в кіно. Травка була якась россипь. Сативна прям дуже. Їбать як було кайфово. Аххахаа, я закурював сигарету, і мені здавалось що я курю її 20 хвилин, пробував засікати, але забувавАга я пам'ятаю свою першу накурку травою аххха я так ржав з свого така...годин три..оипотвм тушонку чуть з банкою незїв
Є що вспомнитиПерша накурка, якщо гуд компанія (а у мене якраз так було) бляяяя це було наче в кіно. Травка була якась россипь. Сативна прям дуже. Їбать як було кайфово. Аххахаа, я закурював сигарету, і мені здавалось що я курю її 20 хвилин, пробував засікати, але забував
А что ты уже получил?Хто перший залиє фотку зі стафом?)
И тебе пламенныйХаю хай
Не отчаивайсяТочно я вже програв
Я помню накурились, выйдя на улицу потерялись и еле нашли друг друга)Перша накурка, якщо гуд компанія (а у мене якраз так було) бляяяя це було наче в кіно. Травка була якась россипь. Сативна прям дуже. Їбать як було кайфово. Аххахаа, я закурював сигарету, і мені здавалось що я курю її 20 хвилин, пробував засікати, але забував
Також сміявся як дитинаАга я пам'ятаю свою першу накурку травою аххха я так ржав з свого така...годин три..оипотвм тушонку чуть з банкою незїв
Всё бывает в первый разЯ вперше таке побачив
Та скоро ужеНезнаю......)
Ладно, ще ні)
А то бы так притихли Я думала уже распаковочка началасьНезнаю......)
Ладно, ще ні)
А десь на 5 накурку, то була пізня осінь, пішли накуреними у супермаркет, і я чомусь поклав у шкафчик зберігання свій паспорт. Ми купили шоколад, водичку, відійшли уже метрів 500. І я викупаю шо загубив паспорт Хахахахаха, не міг поняти де він аххаха.Я помню накурились, выйдя на улицу потерялись и еле нашли друг друга)
Аххаа ну да даА то бы так притихли Я думала уже распаковочка началась
Да и все как-то будто во сне...А десь на 5 накурку, то була пізня осінь, пішли накуреними у супермаркет, і я чомусь поклав у шкафчик зберігання свій паспорт. Ми купили шоколад, водичку, відійшли уже метрів 500. І я викупаю шо загубив паспорт Хахахахаха, не міг поняти де він аххаха.
А потім находжу ключ від шкафчика, і попиздив забирати
На любителя речовинаЩо скажете про Сибір 2сб ?
Бывает и такоеА десь на 5 накурку, то була пізня осінь, пішли накуреними у супермаркет, і я чомусь поклав у шкафчик зберігання свій паспорт. Ми купили шоколад, водичку, відійшли уже метрів 500. І я викупаю шо загубив паспорт Хахахахаха, не міг поняти де він аххаха.
А потім находжу ключ від шкафчика, і попиздив забирати
Не знаю не пробовалаЩо скажете про Сибір 2сб ?
Ну я скажу что 2ci лайтовее воспринимается, хотя принцип тот же, с входом и выходом часиков 6 хаха на всю ночьЩо скажете про Сибір 2сб ?
А тошнить сильно ?Ну я скажу что 2ci лайтовее воспринимается, хотя принцип тот же, с входом и выходом часиков 6 хаха на всю ночь
Свинтус а мне и не предложил)))Ну я скажу что 2ci лайтовее воспринимается, хотя принцип тот же, с входом и выходом часиков 6 хаха на всю ночь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.