Скорее всего размер фото не подходит посмотри какой там нужен и подгони фото под негоОпа, а ну скажи, хулі я фон профіля поставити не можу. От у тебе дороги малюються, це з пк треба чи що, я не пам'ятаю

Скорее всего размер фото не подходит посмотри какой там нужен и подгони фото под негоОпа, а ну скажи, хулі я фон профіля поставити не можу. От у тебе дороги малюються, це з пк треба чи що, я не пам'ятаю
Нєнєнє, я не бачу в настройках взагалі де це блять зробити можнаСкорее всего размер фото не подходит посмотри какой там нужен и подгони фото под него![]()
На профиль нажми и там найди Информация. Зайди туда там посмотриНєнєнє, я не бачу в настройках взагалі де це блять зробити можна
Блять, не було раніше, я ж не найобую.На профиль нажми и там найди Информация. Зайди туда там посмотри
У тебя есть обложка на профиле)Блять, не було раніше, я ж не найобую.
Ну ладно, тепер краще, спасибі
Тепер є)У тебя есть обложка на профиле)
Красава бро)Тепер є)
Ну вот если брать в общем, старый квазимиксер мне нравился очень если кладами, но у него были только чекиНу останнім часом дуже актив потужний.
І іноді, от як зараз у шопа трошки заминки, свої проблеми бувають, сказали відправлять на днях.
Я з VISA мабуть найбільше років на конекті, в плані покупок.
Дід вірний будеТа наче не зраджує)
Хай тонна кетамінуХай айай епта бльо))
Квазик Красава был, жаль что не работает ужеНу вот если брать в общем, старый квазимиксер мне нравился очень если кладами, но у него были только чеки
Були раніше шопи, які гуд робили роботу, але вдруг зникли, або зіскамились... Різне буває..Ну вот если брать в общем, старый квазимиксер мне нравился очень если кладами, но у него были только чеки
Ну этих приняли один за однимБули раніше шопи, які гуд робили роботу, але вдруг зникли, або зіскамились... Різне буває..
БуваєБули раніше шопи, які гуд робили роботу, але вдруг зникли, або зіскамились... Різне буває..
Та много кто норм был, уже этих шопов нет давноМадфокс Квазик хайд курнуть это моё детство))
Закрились ?Та много кто норм был, уже этих шопов нет давно
Ага(( жаль конечно.Та много кто норм был, уже этих шопов нет давно
Да давно, но ровные были и товар чёткий былЗакрились ?
Ух аххаха, курнуть, єбать ти згадав.. Коли це булоМадфокс Квазик хайд курнуть это моё детство))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.