andrik1488
Гуру
Та нікого не було фактично. Ярік мабуть образився шо я його качнув з самого ранку, вже Гному написав за перемогуЩось слабо ви сьогодні попрацювали.
Та нікого не було фактично. Ярік мабуть образився шо я його качнув з самого ранку, вже Гному написав за перемогуЩось слабо ви сьогодні попрацювали.
Ааа Я понялВирішив ще повалятись, і поки м'ясо розморозиться як раз
Понятно, бачу стоїть тільки вас залишити без присмотру, то зразу дисципліна падає.Та нікого не було фактично. Ярік мабуть образився шо я його качнув з самого ранку, вже Гному написав за перемогу
Щось пізно ти поняв.Ааа Я понял
Та я вообще запоздавшийПонятно, бачу стоїть тільки вас залишити без присмотру, то зразу дисципліна падає.
Щось пізно ти поняв.
Бухать а что ещё остаётся.То шо будем делать!?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та я вообще запоздавший
Вектор ХАРОШ осталось определиться Что !?Бухать а что ещё остаётся.
Та походу да, так і є)) Дисципліна хромаєПонятно, бачу стоїть тільки вас залишити без присмотру, то зразу дисципліна падає.
Что есть то и бухать. Или у тебя там ассортимент элитки , что ты не знаешь с чего начать.Вектор ХАРОШ осталось определиться Что !?
Но мы способны приносить в целом все ХорошовоТа походу да, так і є)) Дисципліна хромає
Опа. Коротше, я завтра чілю, вихідний повністю, думаю завтра щось бахну із алко. Хібаааа, дещо змінить плани, подивимось зранку)))Что есть то и бухать. Или у тебя там ассортимент элитки , что ты не знаешь с чего начать.
Ну я то по-любому завтра йобну трішки. А може і не трішки.Опа. Коротше, я завтра чілю, вихідний повністю, думаю завтра щось бахну із алко. Хібаааа, дещо змінить плани, подивимось зранку)))
Завтра ДР?Ну я то по-любому завтра йобну трішки. А може і не трішки.
Не будемо деанонить.Завтра ДР?
Не будемо деанонить.
Ти я бачу вже з самого ранку бахнути настроївся.
Вірно
Ну то все, я завтра як бахну, буду тут чудити, гигиги
ХахахааТи я бачу вже з самого ранку бахнути настроївся.
Я то пізніше встану, но думаю з обіду по-трішки вже почну.Хахахаа
Як ти це зрозумів?)))
Ну я прокинусь о 7-8 плюс мінус.
Тудим-сюдим, придумаю що я на закусочку хочу, підготуюсь, та й хулі чекати))) Просто у четвер вже буде роботи валом, тому краще щоб до вечора відійти уже трішки)
Я ще сьогодні хотів, але щось перехотів, настрій не той був.
Ну у тебе ж свій графік та плани, тому це зрозумілоЯ до обіда думаю вже тут накину крінжа нормальноЯ то пізніше встану, но думаю з обіду по-трішки вже почну.
Нічого такого. Завтра бухаєм.Снова я всё пропустил?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.