SiriusWhite
Гуру
Таке й говоритьТак а шо, малюк "тата" говорить уже чи ні?)
Таке й говоритьТак а шо, малюк "тата" говорить уже чи ні?)
Ну все, я мовчу нафігТаке й говорить
Душевний ти братикНу все, я мовчу нафіг
Ого який ти сентиментальнийНу все, я мовчу нафіг
Ура ура ураandrik1488 з тебе буде гарний батько, впевнений
Ой, це ще не скоро, якщо б ти знав мою історію стосунків..andrik1488 з тебе буде гарний батько, впевнений
Ти вже бачив?? Ці суші, цезар, і біч набір хатній?))Так Peepa попускає? Мені так не здається
Не знаю що там було)Ой, це ще не скоро, якщо б ти знав мою історію стосунків..
Та бачив! Може він типу візуалізує своє ідеальне життя і видає його за дійсність? Оце як варіантТи вже бачив?? Ці суші, цезар, і біч набір хатній?))
Я курити сигарети і речовини почав вживати, уже чуть більше 10років назад - після зради у довгих та серйозних стосунках... І воно якось відгукується досі..))Не знаю що там було)
В мене також купа тих історій також, годинами можна говорити
Після цього інших серйозних не було?Я курити сигарети і речовини почав вживати, уже чуть більше 10років назад - після зради у довгих та серйозних стосунках... І воно якось відгукується досі..))
Було. Але по різному закінчувалось, і за різних обставин. І я тоді вже плотно був присів на амф.. Останній рік я взагалі на спокійному рухаюсь, мені не самотньо, все гуд, але от от 30 уже скоро, і якось хз)))Після цього інших серйозних не було?
Ну якщо тобі комфортно, то пофігБуло. Але по різному закінчувалось, і за різних обставин. І я тоді вже плотно був присів на амф.. Останній рік я взагалі на спокійному рухаюсь, мені не самотньо, все гуд, але от от 30 уже скоро, і якось хз)))
А це ти про що?)))Я тобі зможу допомогти, є реально класні рекомендації. Якщо захочеш отримати. Але не всі готові їх виконувати - попереджую)
Як знайти людину на все життя)А це ти про що?)))
Хмм, цікаво, ми до цього якось повернемось обов'язковоЯк знайти людину на все життя)
Ну там уже доведется голосовими чи по відео звʼязку. Матеріал потужний. Без жартів. Мені говорили що я міг би консультувати людей за грошіХмм, цікаво, ми до цього якось повернемось обов'язково
Та це вже нюанси. А шо, у тебе голос потужний, треба підготуватись спершу перед прослуховуванням?Ну там уже доведется голосовими чи по відео звʼязку. Матеріал потужний. Без жартів. Мені говорили що я міг би консультувати людей за гроші
Друзів, подруг консультував то вони вдячні)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.