andrik1488
Гуру
Поки відклав готування, втикаю ютубчикТа ничим, втичу щось, а ти?
Поки відклав готування, втикаю ютубчикТа ничим, втичу щось, а ти?
А чого відклав ?Поки відклав готування, втикаю ютубчик
Вирішив ще повалятись, і поки м'ясо розморозиться як разА чого відклав ?
Симпотний я б сказавЦікавий номер сторінки)))
Та розглядаю як варіант. Це має бути пік мого психоделічного досвіду. Але це така речовина, що бажано б щоб спеціальна людина провела сесію.Ну а ти очікуєш 5мео?)
Давай проведу, все буває вперше. Ти вперше попробуєш, я вперше проведуТа розглядаю як варіант. Це має бути пік мого психоделічного досвіду. Але це така речовина, що бажано б щоб спеціальна людина провела сесію.
Братику, я не проти. Та й дружина провела б. Там судячи з розповідей ти повністю втрачаєш себе. Не так як з грибами, дмт, лсд.Давай проведу, все буває вперше. Ти вперше попробуєш, я вперше проведу
![]()
Для мене це щось анріал, якщо чесно.Братику, я не проти. Та й дружина провела б. Там судячи з розповідей ти повністю втрачаєш себе. Не так як з грибами, дмт, лсд.
Там люди ісполняють бува: бльовкають, кричать, ходять - втрачаючи повністю контроль над тілом)
Ну 5мео, поки не для тебе, братикуДля мене це щось анріал, якщо чесно.
Я насправді досить далекий від "психоти". Навіть "класичної"..
Це точно.. Я пригадую, читаючи майже все що ти писав в тріп-репортах.. Я не прошарений взагалі в цій ніші, на відміну від тебе.Ну 5мео, поки не для тебе, братику
Та й ДМТ
Можливо колись ти прийдеш до грибів та лсд і далі дмт.. - і зрозумієш, що то найпотужніший кайф, і згадаєш діда Сіріуса![]()
Можливо я тобі колись проведу сесію. Нехай тільки закінчаться бойові дії, буде свобода пересування і твоє особисте налаштування - то можна буде)Це точно.. Я пригадую, читаючи майже все що ти писав в тріп-репортах.. Я не прошарений взагалі в цій ніші, на відміну від тебе.
ЗаписалиМожливо я тобі колись проведу сесію. Нехай тільки закінчаться бойові дії, буде свобода пересування і твоє особисте налаштування - то можна буде)
Там або самому прошареним треба бути або провідник. Тільки якщо проводитиму то саме з грибами та/або ДМТ.
Буде набагато цікавіше)Записали
Це вже цікаво.
Оооо, ви знайшли цікаві локації?Буде набагато цікавіше)
А я з фотосесії приїхав)
Фотки бомба будуть, прямо перевершили очікування, навіть фотографу зверху чайових накинув![]()
Так, сосновий ліс на міні горах, можна сказатиОооо, ви знайшли цікаві локації?
Крууууто!!!Так, сосновий ліс на міні горах, можна сказати![]()
Дякую, братикуКрууууто!!!![]()
Поховай ножі вдома про всяк випадокБратику, я не проти. Та й дружина провела б. Там судячи з розповідей ти повністю втрачаєш себе. Не так як з грибами, дмт, лсд.
Там люди ісполняють бува: бльовкають, кричать, ходять - втрачаючи повністю контроль над тілом)
Так а шо, малюк "тата" говорить уже чи ні?)Дякую, братику![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.