andrik1488
Гуру
Поки відклав готування, втикаю ютубчикТа ничим, втичу щось, а ти?
Поки відклав готування, втикаю ютубчикТа ничим, втичу щось, а ти?
А чого відклав ?Поки відклав готування, втикаю ютубчик
Вирішив ще повалятись, і поки м'ясо розморозиться як разА чого відклав ?
Симпотний я б сказавЦікавий номер сторінки)))
Та розглядаю як варіант. Це має бути пік мого психоделічного досвіду. Але це така речовина, що бажано б щоб спеціальна людина провела сесію.Ну а ти очікуєш 5мео?)
Давай проведу, все буває вперше. Ти вперше попробуєш, я вперше проведуТа розглядаю як варіант. Це має бути пік мого психоделічного досвіду. Але це така речовина, що бажано б щоб спеціальна людина провела сесію.
Братику, я не проти. Та й дружина провела б. Там судячи з розповідей ти повністю втрачаєш себе. Не так як з грибами, дмт, лсд.Давай проведу, все буває вперше. Ти вперше попробуєш, я вперше проведу
Для мене це щось анріал, якщо чесно.Братику, я не проти. Та й дружина провела б. Там судячи з розповідей ти повністю втрачаєш себе. Не так як з грибами, дмт, лсд.
Там люди ісполняють бува: бльовкають, кричать, ходять - втрачаючи повністю контроль над тілом)
Ну 5мео, поки не для тебе, братикуДля мене це щось анріал, якщо чесно.
Я насправді досить далекий від "психоти". Навіть "класичної"..
Це точно.. Я пригадую, читаючи майже все що ти писав в тріп-репортах.. Я не прошарений взагалі в цій ніші, на відміну від тебе.Ну 5мео, поки не для тебе, братику
Та й ДМТ
Можливо колись ти прийдеш до грибів та лсд і далі дмт.. - і зрозумієш, що то найпотужніший кайф, і згадаєш діда Сіріуса
Можливо я тобі колись проведу сесію. Нехай тільки закінчаться бойові дії, буде свобода пересування і твоє особисте налаштування - то можна буде)Це точно.. Я пригадую, читаючи майже все що ти писав в тріп-репортах.. Я не прошарений взагалі в цій ніші, на відміну від тебе.
ЗаписалиМожливо я тобі колись проведу сесію. Нехай тільки закінчаться бойові дії, буде свобода пересування і твоє особисте налаштування - то можна буде)
Там або самому прошареним треба бути або провідник. Тільки якщо проводитиму то саме з грибами та/або ДМТ.
Буде набагато цікавіше)Записали
Це вже цікаво.
Оооо, ви знайшли цікаві локації?Буде набагато цікавіше)
А я з фотосесії приїхав)
Фотки бомба будуть, прямо перевершили очікування, навіть фотографу зверху чайових накинув
Так, сосновий ліс на міні горах, можна сказатиОооо, ви знайшли цікаві локації?
Крууууто!!!Так, сосновий ліс на міні горах, можна сказати
Дякую, братикуКрууууто!!!
Поховай ножі вдома про всяк випадокБратику, я не проти. Та й дружина провела б. Там судячи з розповідей ти повністю втрачаєш себе. Не так як з грибами, дмт, лсд.
Там люди ісполняють бува: бльовкають, кричать, ходять - втрачаючи повністю контроль над тілом)
Так а шо, малюк "тата" говорить уже чи ні?)Дякую, братику
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.