Виграв тонну кетуВсем доброе утро! Крутим)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 47652
Итак, кто на этот раз. Ищем!
А вам везёт в последнее время![]()
Виграв тонну кетуВсем доброе утро! Крутим)
Переглянути вкладення 47652
Итак, кто на этот раз. Ищем!
А вам везёт в последнее время![]()
Не фактТак ось вона, помірна сонливість)
АргументНе факт
Не ну аргумент то да согласен)Аргумент
Ну я мені магній так само не клонив в сон, але я взагалі пив з ашвагандою і ще деякими добавками, тому просто спокійно гуд почувався.Да навпаки, бадьорим стаю. Я п'ю в комплексі з вітамінами групи В.
Ну это ж все субъективноеНу я мені магній так само не клонив в сон, але я взагалі пив з ашвагандою і ще деякими добавками, тому просто спокійно гуд почувався.
А якщо просто магній, то іноді клонило
Ну це оптимальний варіант)Я тверезий лягав спати і зараз тверезий. Відходняків не ловлю.
Так це добре) а те що клонить в сон - це багато факторів грає, і осінь уже, погода мінлива і так даліЯ тверезий лягав спати і зараз тверезий. Відходняків не ловлю.
Варіант стабільності. Це тобі не той стан коли після довгого марафону - спиш і їж.Ну це оптимальний варіант)
Та да тут факторов минимум на максимум )Так це добре) а те що клонить в сон - це багато факторів грає, і осінь уже, погода мінлива і так далі
Це я зрозумівВаріант стабільності. Це тобі не той стан коли після довгого марафону - спиш і їж.
ПивА ти єжовік, чи щось із такого типу в капсулах не пив ніколи?
ЗрозумівПив
Єжовік не моє. Викликає дратівливість у багатьох людей.
Мухомор можна вживати, схожий по дії на магній.
Але магній мені оптимальніше і корисніше
Я так розумію, мабуть коли недостаток сну, то магній так впливає. Бо останні два дні, коли малюк гарно спить і я висипаюсь, то такого немаЦікаво, п'ю кожен день.
Магнезія покращує нервову систему, а вона майже на все впливає.Я так розумію, мабуть коли недостаток сну, то магній так впливає. Бо останні два дні, коли малюк гарно спить і я висипаюсь, то такого нема
І в тебе таке?Зрозумів
На рахунок дратівливості - факт
Друг п'є стабільно. Я перестав.І в тебе таке?
А ашваганда як на тебе діє?Друг п'є стабільно. Я перестав.
Бо побачив яке воно дратівливе стало.
Гарно діє. Мізки працюють гуд, активність, продуктивність росте.А ашваганда як на тебе діє?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.