Так собі, трішки здоров'я пошалює.Як сам поживаєш?
Від чого?Роби протягу
Так собі, трішки здоров'я пошалює.Як сам поживаєш?
Від чого?Роби протягу
Не хворай Здоров'я наше - головне.Так собі, трішки здоров'я пошалює.
Мені здається, він не викупив що ти про рулетку, і знову навалив якоїсь крінжі....Від чого?
Кажуть якщо не пре то роби протягу, а так нефортить)))Так собі, трішки здоров'я пошалює.
Від чого?
Дякую, буду старатися.Не хворай Здоров'я наше - головне.
Зараз і то і то, нема чому перти , і ще й не фартить.Кажуть якщо не пре то роби протягу, а так нефортить)))
Бля, протяг - вітер, да?)Кажуть якщо не пре то роби протягу
Бро а що з тобою, чому ти такий не в дусі?Дякую, буду старатися.
Зараз і то і то, нема чому перти , і ще й не фартить.
Бо днюха з дня на день, а я якраз пустий.Бро а що з тобою, чому ти такий не в дусі?
То захворів чи в тебе немає приколяса для тусніБо днюха з дня на день, а я якраз пустий.
Тільки давай без передозуТак, тонну кета
Каже ж - "пустий".То захворів чи в тебе немає приколяса для тусні
Бля я ж писав пару раз, - спина була стрельнула десь піджимало нерв.То захворів чи в тебе немає приколяса для тусні
То треба закинути на днюху приколяса якого поділитисяКаже ж - "пустий".
Ого ще спина не пройшла, а він уже дамочку хочеБля я ж писав пару раз, - спина була стрельнула десь піджимало нерв.
Ну і приколу немає, є в планах з однією дамочкою відпочити під мефедроном.
Нє мені чийогось виграшу не треба.То треба закинути на днюху приколяса якого поділитися
Якби ж трішки було часу про запас, я б дечим поділився, просто ще чекаю самНє мені чийогось виграшу не треба.
Скажіть а чого я неможу смайлики різні вставляти в повідомлення...нажимаю три крапочки а смайлик ненажимаєтьсяНє мені чийогось виграшу не треба.
Так смайли на клавішах, біля зміни мовиСкажіть а чого я неможу смайлики різні вставляти в повідомлення...нажимаю три крапочки а смайлик ненажимається
Благодарю оце я америку відкрив аххаТак смайли на клавішах, біля зміни мови
Ну їбать, зроби скріншоти, так буде зрозуміліше. Я їбу, які і де у тебе ті три крапочкиОце
Благодарю оце я америку відкрив ахха
Все добре я вже розібрався...Ну їбать, зроби скріншоти, так буде зрозуміліше. Я їбу, які і де у тебе ті три крапочки
Будеш долженВсе добре я вже розібрався...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.