andrik1488
Гуру
От і я думаюЯ не дивився ці матчі, п тут думаю буде заруба.
От і я думаюЯ не дивився ці матчі, п тут думаю буде заруба.
Ну досвід маєш серйозний, я сам хочу пару проб взяти але ще кажуть ак слабенькийНе зрозумів з чого такі висновки?
Так ти новорег. Хто тобі з серйозних шопів довірить??Ну досвід маєш серйозний, я сам хочу пару проб взяти але ще кажуть ак слабенький
Ну то спроси у модераторов, пусть скажут в чём причина.ты у меня спрашиваешь бро?)) я хуй его))
Зараз перегружу ін-т і включу ТВ.От і я думаю
Маєш Мегого чи Сетанту?Зараз перегружу ін-т і включу ТВ.
вот именно шо они морозяться)Ну то спроси у модераторов, пусть скажут в чём причина.
Зато мені вказати, шо 2 банери хуйових по розмірах був часвот именно шо они морозяться)
Ну рано чи пізно хтось да всерівно першу дасть і понеслось....в мене опит норм просто АК зелений ще але то таке ближче до нового року щось да випадеТак ти новорег. Хто тобі з серйозних шопів довірить??
Не спорю, до нового року - це ще буде добре.Ну рано чи пізно хтось да всерівно першу дасть і понеслось....в мене опит норм просто АК зелений ще але то таке ближче до нового року щось да випаде
))) есть такое)Зато мені вказати, шо 2 банери хуйових по розмірах був час
Тож так потихеньку і все буде пучкомНе спорю, до нового року - це ще буде добре.
Або новий шоп, дають всім підряд..
БезсумнівноТож так потихеньку і все буде пучком
Не будеЯ не дивився ці матчі, п тут думаю буде заруба.
Не ломай очікуванняНе буде
Не ломаюНе ломай очікування
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.