I hate lies
Гуру
Якщо спортік то просто неавдпочива'Часто хворієш
Якщо спортік то просто неавдпочива'Часто хворієш
Псіхом станеш від тонниТонну псіхоти, дайдайдай
Вижу ты в Топке сильно уже нацеленный на следующий выиграшь. В этот раз я тебе просто дал выиграть, бо было не до этого. А в будущем посмотрим на сколько суток тебя хватит.Якщо спортік то просто неавдпочива'
Бонд зарядженийВижу ты в Топке сильно уже нацеленный на следующий выиграшь. В этот раз я тебе просто дал выиграть, бо было не до этого. А в будущем посмотрим на сколько суток тебя хватит.
Ну добре як скажеш...це нормально як інакше можна і погратисяВижу ты в Топке сильно уже нацеленный на следующий выиграшь. В этот раз я тебе просто дал выиграть, бо было не до этого. А в будущем посмотрим на сколько суток тебя хватит.
На всі 100Бонд заряджений
Ну головне щоб заряду хватило)))На всі 100
ХватитьНу головне щоб заряду хватило)))
Згоден)Хватить
7 суток? І часто так?То це вже добре бо мій рекорд 7 суток неспав
Ні я просто практикую іноді такі речі7 суток? І часто так?
Тиждень без сну? Навіщо?Ні я просто практикую іноді такі речі
Ого , хорошТо це вже добре бо мій рекорд 7 суток неспав
Вважаєш це гуд фічою?)Ого , хорош
Стопе маю на увазіВважаєш це гуд фічою?)
Бо фен був мощний і багато )))) то я вирішив взагалі нелягатиТиждень без сну? Навіщо?
ПохудаєшБо фен був мощний і багато )))) то я вирішив взагалі нелягати
Жесть. Я так хіба ще у далекому 2016-17 тижнями марафонив. Давно це було.Бо фен був мощний і багато )))) то я вирішив взагалі нелягати
Таке воно було але то таке треба знову повторити зомбі дніЖесть. Я так хіба ще у далекому 2016-17 тижнями марафонив. Давно це було.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.