andrik1488
Гуру
Та ну нахер оце себе унічтожати.Таке воно було але то таке треба знову повторити зомбі дні
Доходило до того, що я незнав вже скільки не сплю, 5 день чи 8,все путалось, це ж діч...
Та ну нахер оце себе унічтожати.Таке воно було але то таке треба знову повторити зомбі дні
Бонд заряджений
Зараз не настроєний, п'ю і колю знеболюючі, стимулятори зараз ніяк .Хватить
Я більше не спав.То це вже добре бо мій рекорд 7 суток неспав
10000%Я більше не спав.
7 суток не спати - це не те щоб постійно сидіти в рулетці, тут трохи по іншому напрягаєшся.
Та я зрозумів тож треба рости типи писати темки я правильно зрозумів?Зараз не настроєний, п'ю і колю знеболюючі, стимулятори зараз ніяк .
Я більше не спав.
7 суток не спати - це не те щоб постійно сидіти в рулетці, тут трохи по іншому напрягаєшся.
Не ну тож так я зрозумів АК прокачувати трипи писати ну і щеЗараз не настроєний, п'ю і колю знеболюючі, стимулятори зараз ніяк .
Я більше не спав.
У мене знову тиждень пролетів, з останнього тріпу. Важкувато я з нього виходив трохи..Зараз не настроєний, п'ю і колю знеболюючі, стимулятори зараз ніяк .
Тобі також кет в нагоді станеЗараз не настроєний, п'ю і колю знеболюючі, стимулятори зараз ніяк
А по чому писав яка була пробаУ мене знову тиждень пролетів, з останнього тріпу. Важкувато я з нього виходив трохи..
Всім тонну кету!!!Тобі також кет в нагоді стане
А мені двіВсім тонну кету!!!
Істину глаголешВсім тонну кету!!!
Я на цьому тижні тестував мефедрон від Тип-Топа, але вже трохи інший. На днях Тріп напишу.У мене знову тиждень пролетів, з останнього тріпу. Важкувато я з нього виходив трохи..
В мене теж ін-нет глючить.Та я зрозумів тож треба рости типи писати темки я правильно зрозумів?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Не ну тож так я зрозумів АК прокачувати трипи писати ну і ще
Повідомлення об'єднано автоматично:
Нет глючить
Сьогодні зранку добив останній Кет що в мене був.Тобі також кет в нагоді стане
Футбол могила, наркотики силаЯ не шукаю вже фільмів.
Чекаю 18:30, МанСіті - Арсенал
Я до речі також їхній брав оце в понеділок. Залишився задоволеним)Я на цьому тижні тестував мефедрон від Тип-Топа, але вже трохи інший. На днях Тріп напишу.
Ну хзхз))Футбол могила, наркотики сила
Треба буде глянути теж.Я не шукаю вже фільмів.
Чекаю 18:30, МанСіті - Арсенал
Я сподіваюсь не буде скукотіщи, як Арсенал-Тотнем, чи МС-ІнтерТреба буде глянути теж.
Я не дивився ці матчі, п тут думаю буде заруба.Я сподіваюсь не буде скукотіщи, як Арсенал-Тотнем, чи МС-Інтер
То ти серйозний дядькоЯ на цьому тижні тестував мефедрон від Тип-Топа, але вже трохи інший. На днях Тріп напишу.
В мене теж ін-нет глючить.
Сьогодні зранку добив останній Кет що в мене був.
ты у меня спрашиваешь бро?)) я хуй его))Бро, а чего ник не хотят менять, какая причина?
Не зрозумів з чого такі висновки?То ти серйозний дядько
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.