Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Ну ми трохи болт ложили з дівчульой на роботу інколи. Там третій хлопчина був з нами, то нив, каже я гроші приїхав заробляти, а ви то ніжитесь, то на роботу запізнюєтесь.. Бо ми його просили щоб інколи без нас почав активіті. Щоб удвох залишитись. Ну там зп 300 євро. Які заробітки? Кажу їхав би в Польщу. А я особисто ради двіжухи їхав
А потім мене з дічульоц перевели в інший готель і дали кімнату чисто на двох.
Ну ми трохи болт ложили з дівчульой на роботу інколи. Там третій хлопчина був з нами, то нив, каже я гроші приїхав заробляти, а ви то ніжитесь, то на роботу запізнюєтесь.. Бо ми його просили щоб інколи без нас почав активіті. Щоб удвох залишитись. Ну там зп 300 євро. Які заробітки? Кажу їхав би в Польщу. А я особисто ради двіжухи їхав
А потім мене з дічульоц перевели в інший готель і дали кімнату чисто на двох.
Цікавий хлопчина канешно, на 300 євро приїхав "заробляти")))
От у тебе відчувається в тексті, що ти в який не який кайф працював собі) Англійську підтягнув і так далі, і вже добре)
Цікавий хлопчина канешно, на 300 євро приїхав "заробляти")))
От у тебе відчувається в тексті, що ти в який не який кайф працював собі) Англійську підтягнув і так далі, і вже добре)
Ану клацай!
Чомусь на одному телефоні не можу сьогодні ввійти на сайт Лабрц. , даже з впн. Прийшлося переставляти ТГ на другий телефон і там входити на сайт. Треба було скріншоти зробити для банера.
Ану клацай!
Чомусь на одному телефоні не можу сьогодні ввійти на сайт Лабрц. , даже з впн. Прийшлося переставляти ТГ на другий телефон і там входити на сайт. Треба було скріншоти зробити для банера.
Ну я також в/в ніразу. І не зможу) З дитинства боявся кров з пальця дати, нив пів дня потім. А коли у 18років давав кров з вени, то вийшов з кабінету і втратив свідомість лайтово, благо за вікно схопився, відчинив і дихав, в очах потемніло))
Я не зможу вколотись, і вколоти не дам, для мене це табу і unreal.