andrik1488
Гуру
Всьо всьо, генгста, я всьо пойняуДонт - dont панятна
Всьо всьо, генгста, я всьо пойняуДонт - dont панятна
Ну йоу мазафакаВсьо всьо, генгста, я всьо пойняу
Йоу, хулі нам, все похуямНу йоу мазафака
Мої співчуття..
Багато втрат з кожним днем, важко це все..
Да від цього нікуди не дінешся.Співчуваю бро
Ну блять ещкере (я дальше не продолжу)Йоу, хулі нам, все похуям
Все вірно бро, падати духом - нікому краще не стане. Мусимо їбашити і робити свою справу.Да від цього нікуди не дінешся.
Живемо далі , і боремось далі !
Сьогодні понеслось непогано. Коли є Сіріус, Уліточка і наш дорогий друг Квекурсед - все летить))Вы я вижу взялись конкретно))
Сегодня 9К сделаете))
Это ж очень хорошо, а то иногда бывает нема даже с кем поговорить.Сьогодні понеслось непогано. Коли є Сіріус, Уліточка і наш дорогий друг Квекурсед - все летить))
Таки да, я от залітаю при можливості - а можливість є майже завжди)Это ж очень хорошо, а то иногда бывает нема даже с кем поговорить.
Десь пропала вся банда, піду і я поснідаю.Таки да, я от залітаю при можливості - а можливість є майже завжди)
Давай, приємного тобіДесь пропала вся банда, піду і я поснідаю.
Ага если еще ти будеш помагать го 10 к набереиВы я вижу взялись конкретно))
Сегодня 9К сделаете))
Хорошо понямчікай)Десь пропала вся банда, піду і я поснідаю.
ЗаБагато помічників - не буваєАга если еще ти будеш помагать го 10 к набереи
Ага))ЗаБагато помічників - не буває
Всі за єдине)
Шо там? Чим займаєшся?
Лежу сохну шено купавсяШо там? Чим займаєшся?
Ахуєнно, хулі. Шо там, сібірь вже на підході до тебе?)Лежу сохну шено купався
Да вже їде зараз вечором ттн дадуть)Ахуєнно, хулі. Шо там, сібірь вже на підході до тебе?)
Ну круто, чо. Я мабуть почекаю ще пару днів, і виберу щось інше якщо мефу не появиться. Але я пздц як саме цей меф хотів скуштувати, а він закінчився за день до того як я переміг.Да вже їде зараз вечором ттн дадуть)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.