andrik1488
Гуру
Знаєм знаєм... Думаю як би то перебитись, щоб не вибрати прямо зараз щось інше))Більше вичекаєш, менший толлер - більше задоволення
Знаєм знаєм... Думаю як би то перебитись, щоб не вибрати прямо зараз щось інше))Більше вичекаєш, менший толлер - більше задоволення
Та візьми закрий себе на електронний ключ шоб откривався через той час коли буде поставка і всьо)Знаєм знаєм... Думаю як би то перебитись, щоб не вибрати прямо зараз щось інше))
Хочеш кетаміну чи 2С-В?Знаєм знаєм... Думаю як би то перебитись, щоб не вибрати прямо зараз щось інше))
Дуже давно, не розумію що було б краще вибрати.Хочеш кетаміну чи 2С-В?
А пробува раніше кет?
А mdma?Дуже давно, не розумію що було б краще вибрати.
Хотілось би не дуже "психонавтики", тобто марки - мінус.
Так сибір і кет мають психоделДуже давно, не розумію що було б краще вибрати.
Хотілось би не дуже "психонавтики", тобто марки - мінус.
Чому?как же я заебался. шо у вас хорошего?
у меня с хорошего седня нихуа не делаюкак же я заебался. шо у вас хорошего?
Нуу... Без света, в целом заёбан.Чому?
Живі, здорові - це вже добре
Я в целом тоже, но чёт не легче. Мне нравится быть чем-то занятым((у меня с хорошего седня нихуа не делаю
Ех ну жаль тебя броНуу... Без света, в целом заёбан.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я в целом тоже, но чёт не легче. Мне нравится быть чем-то занятым((
Так, хоть і не дуже значущий, але негативний факторНуу... Без света, в целом заёбан.
Без света жара ебаная в хате(Так, хоть і не дуже значущий, але негативний фактор
Тож самоеБез света жара ебаная в хате(
И настроение сегодня чисто поныть
Ну інколи можна і понити. То стереотипи, що чоловікам не можна понити. Всі ми людиБез света жара ебаная в хате(
И настроение сегодня чисто поныть
Во-во) Иногда нужно!)Ну інколи можна і понити. То стереотипи, що чоловікам не можна понити. Всі ми люди
Ну от хіба Емку. Бо щось амфу взагалі не хотілось биА mdma?
ВітаюОооо крутота у меня ших нету(
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.