filtyfive
Чайка - пробу не давать
бля его сфоткать в зипе невозможноНу по фото ясніше буде.
Невже хтось досі вінти крутить?))
бля его сфоткать в зипе невозможноНу по фото ясніше буде.
Невже хтось досі вінти крутить?))
Так висип на стеклишко или на еще чтотобля его сфоткать в зипе невозможно
Да у меня сосед в комнате, чет стремаюсь.Так висип на стеклишко или на еще чтото
Ааа понятно так пиздуй нахуй в другую страну фотеай кидай сюда и едь к своему пупсику)Да у меня сосед в комнате, чет стремаюсь.
Я нашаманю зараз твоє число.Зараз буде потужний прокрут
Бро, я ж тобі віддамЯ нашаманю зараз твоє число.
Амммммммм
какому пупсику,я в общаге живу не по своей волеАаа понятно так пиздуй нахуй в другую страну фотеай кидай сюда и едь к своему пупсику)
Я досі чекаю мефчик. Але я вже переглядаю прайс, ще трішки і я лусну від нетерпіння і візьму якогось кетаміну або ТусібіБро, я ж тобі віддам
Що візьмеш?
Так сосед пупсичок)какому пупсику,я в общаге живу не по своей воле
Ахаххахаха, тупо гачі двіж намалював з ніхуяТак сосед пупсичок)
Так отойди пж гдето в туалете сфоткай или гдето ещекакому пупсику,я в общаге живу не по своей воле
Я такое умеюАхаххахаха, тупо гачі двіж намалював з ніхуя
Поясни йому, може він не шарить і боїться)))Так отойди пж гдето в туалете сфоткай или гдето еще
Ну я хз хай ше сосєду поджене того вінта єслі понравиця йому юзай не понравиця йому не юзайПоясни йому, може він не шарить і боїться)))
Ну вот, нехай вдвох заюзають, пруха почнеться, а потім може і парнухаНу я хз хай ше сосєду поджене того вінта єслі понравиця йому юзай не понравиця йому не юзай
Ну главне все зняти і мені скинути я пойму по ефекту шо за веществоНу вот, нехай вдвох заюзають, пруха почнеться, а потім може і парнуха
Більше вичекаєш, менший толлер - більше задоволенняЯ досі чекаю мефчик. Але я вже переглядаю прайс, ще трішки і я лусну від нетерпіння і візьму якогось кетаміну або Тусібі
Вінт обикновенний, не?
Так без трипа ниче н не панятна
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.