qwecursedead
Гуру
Ооо жаба привет как дела седня посилку заберу ))Шо вы тут?о
Ооо жаба привет как дела седня посилку заберу ))Шо вы тут?о
Привет, заебумба)Ооо жаба привет как дела седня посилку заберу ))
Кста в нас такоа ахуенна нп шо хоть по документах роблять десь до 1800 а я забиратиму в 22 00Привет, заебумба)
В селі найкращий клуб, нє? Хіба у вас нема?А в нас ваще там якась зуєта ане клуб
Є тіко то хуйня я з подругою тусуюВ селі найкращий клуб, нє? Хіба у вас нема?
Ну краще з подругою, таки даЄ тіко то хуйня я з подругою тусую
Фактіш броНу краще з подругою, таки да
Я говорю мовою фактів - я факчу.Фактіш бро
Ну бля скажем фак ю біч сасі кірпічЯ говорю мовою фактів - я факчу.
Хто буде криво пиздіти ми скажемо разом - фак ю.
Раунд
ну бля, чоловік казав, що Старичі і Яворів наче в іншій країні, все по ночам працює, вони на вихах вривалися там, я в шоціА де НЕ ложать хуй? Може в Одесі? Ах нє, там двіжі 24/7, при тому що прильотів дохуа.
Це Львів. Ти ніяк не вплинеш на це, сюди втекло дуже багацько людей. Ти їх спитаєш - якого хуя шастаєш по ночах?? А вони тобі - "А ми виїхали звідти то звідти то, наші чоловіки воюють, ми шо права не маєм погулять?"
Незнаю кароче. Наші взагалі то більш менш, як і всюди дотримуються комендантської.
Gang gang gangНу бля скажем фак ю біч сасі кірпіч
это уже гэнг бэнг 18+Gang gang gang
Йой, я думав ти про Львів саме.ну бля, чоловік казав, що Старичі і Яворів наче в іншій країні, все по ночам працює, вони на вихах вривалися там, я в шоці
Ето уже генг бенг + бдсмэто уже гэнг бэнг 18+
OG BDSM GangBang БандаЕто уже генг бенг + бдсм
Ну дальше я хз как продолжить давайте другоеOG BDSM GangBang Банда
Футбол дивишся? Вчора Динамо гралоНу дальше я хз как продолжить давайте другое
Ну у нас в области в городах коменда соблюдается, потому я и в шоке, что на Западе иначеЙой, я думав ти про Львів саме.
Так ти добре знаєш що таке Старичі і Яворів, і що там є, і хто там є.
І це область по суті.
Авжеж там більше похуй всім.
Нє такоє не упатребляюФутбол дивишся? Вчора Динамо грало
А в нас просто ничо нету кроме отключки светаНу у нас в области в городах коменда соблюдается, потому я и в шоке, что на Западе иначе
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.