Ну це тоді - АміньВсё пишу победное!
2426. а тебе?
я б ебало набилаТа ви пригадайте історії із Укрпоштою, у мене у самого була ось така ситуейшн: замовив дівчині світшот на подарунок. Посилка зникла десь на пошті. Приходжу через 5 днів на відділення - а там курва працівниця Укрпошти у цьому світшоті
І тобі добрий ранлк)я б ебало набила
я меняю локации, у меня 5я группа, у родителей 2я, у мужа 3я, вот и снова карусель у меня покатух по КиевуЗаебало без света сидеть(((
доброго бодрого)
А шо за групи у вас ?я меняю локации, у меня 5я группа, у родителей 2я, у мужа 3я, вот и снова карусель у меня покатух по Киеву
Повідомлення об'єднано автоматично:
доброго бодрого)
группы отключений света, у одних включают, у других выключают, вот я и мигрирую, когда нужны все блага цивилизацииА шо за групи у вас ?
Аааа понял капец у вас киивских даже такое естьгруппы отключений света, у одних включают, у других выключают, вот я и мигрирую, когда нужны все блага цивилизации
Добрий ранок востанавлюю серотонін перед днюхоюВсем доброе утро! Как ваши дела?
А ти як?)Всем доброе утро! Как ваши дела?
Доброго і вамВсем доброе утро! Как ваши дела?
І як успіх? На якому етапі уже?))Добрий ранок востанавлюю серотонін перед днюхою
Не поняв який ще етап?Доброго і вам
І як успіх? На якому етапі уже?))
Доброго ранку.Всем доброе утро! Как ваши дела?
Етап. На етап їдеш дядя, збирай манаткиНе поняв який ще етап?
Жоска а куда едем?)Етап. На етап їдеш дядя, збирай манатки
Курс северний, дорога дальнаяяЖоска а куда едем?)
да, у нас 6 групп отключений и по 2-3 группы вырубают поочерёдно на 4-8 часовАааа понял капец у вас киивских даже такое есть
Ну ви ж в курсі, київські, що це ми - львівські украли у вас свєту?)да, у нас 6 групп отключений и по 2-3 группы вырубают поочерёдно на 4-8 часов
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.