filtyfive
Чайка - пробу не давать
Ай, тільки світло включили. Нанюхався фрексу - а води немає. БідаХаю хайшо нового?)
Ай, тільки світло включили. Нанюхався фрексу - а води немає. БідаХаю хайшо нового?)
Фрекс?))) это что?Ай, тільки світло включили. Нанюхався фрексу - а води немає. Біда
АмфФрекс?))) это что?
фенамін)Фрекс?))) это что?
у нас в Хмельницкой области его еще фрулем называют)Спасибо, пополнил лексикон
Та багато де так, навіть на районах у кожного по своємуу нас в Хмельницкой области его еще фрулем называют)
10000%Главное что не соли))0)
Мне батя рассказывал что общался с владельцем рехаба (его друг) - там каждый 2й солевик попадает в рехаб уже в состоянии "в последний путь"10000%
Ну я сам сидів на альфі, тому бля я знаю про що кажу
Зазвичай десь так і є. Дуже швидкий шлях до ДНА.Мне батя рассказывал что общался с владельцем рехаба (его друг) - там каждый 2й солевик попадает в рехаб уже в состоянии "в последний путь"
А зачем вообще начинать когда знаешь чем все кончится? (Без наезда, интересно)Зазвичай десь так і є. Дуже швидкий шлях до ДНА.
ЛютоМне батя рассказывал что общался с владельцем рехаба (его друг) - там каждый 2й солевик попадает в рехаб уже в состоянии "в последний путь"
Я можу про себе сказати.А зачем вообще начинать когда знаешь чем все кончится? (Без наезда, интересно)
Жесть. Но молодец что вовремя спрыгнул!Я можу про себе сказати.
Тоді, коли я присідав на альфу - я не знав що буде. Я не бачив цих відосів про сольових, у мене не було соупотребітелів сольових.
Коли я вперше покурив через сіжку альфу - це було топ піздєц.
Тоді альфа була не така хуйова, і оргагізм спершу сприймав норм. Ейфо і стім дуже класні були.
Аж коли через не мало місяців вперше попаяло шизою, я не розумів шо за хуйня. І з кожним разом ставало гірше і гірше.
Потім уже дійшло шо я беру грам. І знаю з першої затяжки шо буде параноя. І пізда.
Але таки кинув, спригнув. І заєбісь.
Дуже вчасно, і життя налагодилосьЖесть. Но молодец что вовремя спрыгнул!
А что сейчас юзаешь в основном?Дуже вчасно, і життя налагодилось
Казав неодноразово - Меф.А что сейчас юзаешь в основном?
Хорош, я обмежився двума тижнями інтерназально - і зрозумів що це не моєЯ можу про себе сказати.
Тоді, коли я присідав на альфу - я не знав що буде. Я не бачив цих відосів про сольових, у мене не було соупотребітелів сольових.
Коли я вперше покурив через сіжку альфу - це було топ піздєц.
Тоді альфа була не така хуйова, і оргагізм спершу сприймав норм. Ейфо і стім дуже класні були.
Аж коли через не мало місяців вперше попаяло шизою, я не розумів шо за хуйня. І з кожним разом ставало гірше і гірше.
Потім уже дійшло шо я беру грам. І знаю з першої затяжки шо буде параноя. І пізда.
Але таки кинув, спригнув. І заєбісь.
Нуу. Он же тоже соль (катиноны)Казав неодноразово - Меф.
Але з початку цього року зменшую щоразу юзання мефедрону.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.