qwecursedead
Гуру
всім привіт хто в флудилці))
Привіт)всім привіт хто в флудилці))
Шо робиш?)Привіт)
Та буду спати)Шо робиш?)
Я пк граю )) спати ше не будуТа буду спати)
А ти?
ВітаюПривет
Хай дружеХто пробував Nbome?
ПривітХай друже
Ще у 2016 пробував. І 1 раз у 2021.
Розкажи, як воноХай друже
Да розкажи бо то кажуть шось токсичне але всеодно інтересно)Хай друже
Достатньо відчутна різниця. Лайтовіший набагато тріп. Щоб зловити якийсь БЕД від Нбома - то хіба дозу перебрати.Привіт
І як? Як у порівнянні з ЛСД?
Я до цих пір під враженням від DOM, не думав що так зайдеДостатньо відчутна різниця. Лайтовіший набагато тріп. Щоб зловити якийсь БЕД від Нбома - то хіба дозу перебрати.
Перший раз коли пробував - їв половинку. (хоча рекомендується 1/4), і їв на вулиці, не налаштовуючись якось взагалі. Лайтовий вхід був, другу половинку через ±1.5 години перед доходом додому закинув.
Класні відчуття були.
А є вже репорт на цей тріп? Бо тільки на ханні бачив і прочитавЯ до цих пір під враженням від DOM, не думав що так зайде
Так, є. Тут можна посилання писати?А є вже репорт на цей тріп? Бо тільки на ханні бачив і прочитав
А шо ти пробував дом і як ощущенія)?Я до цих пір під враженням від DOM, не думав що так зайде
Знайшов, зараз почитаю, а то чесно кажучи на хахах я не знаю що там можна було прям описати, хоч і стафф в свому роді несе цілі.Так, є. Тут можна посилання писати?
Або в мене в підписі глянь, бро
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.