Червоноград?я нароидвся в місті, в одному з, де мпідвей проводять)
Червоноград?я нароидвся в місті, в одному з, де мпідвей проводять)
Червоноград?
я 17 лет жила в режиме спидвея) какие там гонки)))) ну кроме формулы и NFS на плойкеЯ люблю Спидвей, смотрю гонки. А в живую это вообще бомба, словами не передать.
В Рівному в 80х був кращий стадіон в Європі. І команда була одна з найсильніших в союзі.
Їх здається 5-7 штук в Україні)
А потім почали більшість змагань і тренувань проводити якраз таки в ЧервоноградіВ Рівному в 80х був кращий стадіон в Європі. І команда була одна з найсильніших в союзі.
жив на льонокомбінатівській минулої весни)Я з Рівного, у нас цей спорт номер 1.
То тобі так здається. Для чого Рівненським спортсменам тренуватися в Червонограді? У нас і зараз тренуються. Я живу біля мототреку.А потім почали більшість змагань і тренувань проводити якраз таки в Червонограді
проходив там разок)То тобі так здається. Для чого Рівненським спортсменам тренуватися в Червонограді? У нас і зараз тренуються. Я живу біля мототреку.
А шо, ці спортіки можуть порішать якійсь трамплін ахуєвший через Тісу?????То тобі так здається. Для чого Рівненським спортсменам тренуватися в Червонограді? У нас і зараз тренуються. Я живу біля мототреку.
блин, ну как варикА шо, ці спортіки можуть порішать якійсь трамплін ахуєвший через Тісу?????
юбилейная круглая цифраdaddydwarf - добили 5К, можно крутнуть!!!
кто успел, тот присел)Карусєль карусєль
Прокатить на нашей карусель))кто успел, тот присел)
никогда не любила карусели, а вот лавка crazy dance и американские горки - это даПрокатить на нашей карусель))
главное, что не спилисьОт і спєлісь, рібята
Еще не вечерглавное, что не спились
За такую можно и два рандома крутнуть!юбилейная круглая цифра
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.