Флудилка с призами 🇺🇦 Участвует Вся Украина 🇺🇦

Напхався вареничків, алкашньою залив
гатанув коки дорогу і можна працювати далі)

але треба шукати ще якісь діяльності, щоб декнь запаковуватипо максимуму. такі, щоб гроші приносили, ясєнкрасєнь
Це точно. Одна розумна людина казала, що в ідеалі має бути 3 джерела доходу)

таке відчуття, що в тебе вже час закінчився і нема як вчитись)
я бизнес-аналитик, таролог, психотерапевт, но я ебала рукоделие, потому что мне это и не интересно, и экономически не выгодно

я бизнес-аналитик, таролог, психотерапевт, но я ебала рукоделие, потому что мне это и не интересно, и экономически не выгодно
таролог - це канєшно ше той анекдот)
ну а я взагалі біомедичний інженер)

Якщо в народу є спрос, в чом проблема, дійсно. Чим не заробіток
я не очень люблю это делать,но есть те, кто прямо просит, потому почему нет, если меньше, чем за час поднять можно 50+ баксов

я не казав, що це не заробіток, я назвав це саме жанром гумору)
так а арельаний дохід в місяць озвучити по цій спеціалізації можеш ?)
это скорее хобби, а не работа, я больше 2х раз в неделю не готова их делать, мне аналитика ближе и интереснее
Повідомлення об'єднано автоматично:

Для тебе це більше "for fun"?
ну у меня клиентка, которой я делала автоматизацию продаж, всё время просит ей расклады делать. Говорит, что ходила к разным тарологам, но у меня самые чёткие прогнозы. А так вообще я считаю, что карты - это лишь инструмент работы с подсознанием, я многое могу и без карт ей рассказать, но люди - материалисты по своей природе и если ябез карт расскажу ей тоже самое, это будет не так убедительно

да, я б не могла заниматься этим ежедневно и с утра до вечера
Це ж іще морально мабуть напряг.
Я от можу по проханню взятись за збірку/розбірку/заміну ПК. Хоча з юності підробляв так непогано, додатковий дохід хороший. Але мене це нервувати з часом стало. Тепер тільки знайомим.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу