SiriusWhite
Гуру
ХорошоКак дела чо не спиш?)
Та утро же
Как твои?
ХорошоКак дела чо не спиш?)
Кто мои?Хорошо
Та утро же
Как твои?
Аа дела ну нормик но не виспался вить нос попек а еше и нос заложенХорошо
Та утро же
Как твои?
ПриаітДобрий ранок усім, хто в темі!))
І тобі привіт!Аа дела ну нормик но не виспался вить нос попек а еше и нос заложен
Повідомлення об'єднано автоматично:
Приаіт
Шо там как дела что делаеш?І тобі привіт!
Каву п'ю з цигаркоюШо там как дела что делаеш?
Жоскій тіпКаву п'ю з цигаркою
Добрый)Добрий ранок усім, хто в темі!))
Тобі також!))Добрый)
я вчера первый раз електронную купил -думаю с никотина спрыгнутьКаву п'ю з цигаркою
Дякую) как настроение с утра?Тобі також!))
Цікава ава
Електронна, може дешевше , але шкідливі наслідки теж маєя вчера первый раз електронную купил -думаю с никотина спрыгнуть
Та електронке лучше сигарет не воняетя вчера первый раз електронную купил -думаю с никотина спрыгнуть
Ну так він від цього не опровергаєЕлектронна, може дешевше , але шкідливі наслідки теж має
Нормік))Дякую) как настроение с утра?
Може такТа електронке лучше сигарет не воняет
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну так він від цього не опровергає
Какое вничку ето держава табак продаетта понятно - но я думаю последствия от електронки меньше чем от табака рассыпного и еще курить скрутками . У нас табачный бизнес почти прикрыли даже гильз пустых фиг купишь и табак внычку продают
держава продает сигареты акцизные в среднем 100 гривен пачка . А раньше у нас в городк табак рассыпной стаканами продавали по 25 гривен стакан - все этот бизнес прикрыли почти .Какое вничку ето держава табак продает
Багато де такта понятно - но я думаю последствия от електронки меньше чем от табака рассыпного и еще курить скрутками . У нас табачный бизнес почти прикрыли даже гильз пустых фиг купишь и табак внычку продают
аааа я просто табак сигарети особо не отличаюдержава продает сигареты акцизные в среднем 100 гривен пачка . А раньше у нас в городк табак рассыпной стаканами продавали по 25 гривен стакан - все этот бизнес прикрыли почти .
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.