qwecursedead
Гуру
Нормик корову вже напашу не пускаїм бо холодно в ліжку з кішечкою лежу))Благодарю тобі.. Взаємно як життя?
Нормик корову вже напашу не пускаїм бо холодно в ліжку з кішечкою лежу))Благодарю тобі.. Взаємно як життя?
Я теж люблю котів, в мене вже немає лише собакиНормик корову вже напашу не пускаїм бо холодно в ліжку з кішечкою лежу))
Великі собаки чи середні?)Я теж люблю котів, в мене вже немає лише собаки
Круто как звать?)И у меня тоже кошка сейчас рядом
ПринцессаКруто как звать?)
Няшное имя а другую кошку(кота) как зовут?)Принцессазовут
Саня зовутНяшное имя а другую кошку(кота) как зовут?)
Вася і піксель піксель щас біля мене)Саня зовута твою кошечку как зовут?
Прикольное имя ПиксельВася і піксель піксель щас біля мене)
Ну да сразу что сказал про нево пиксель и тому пиксель)Прикольное имя Пиксель![]()
А ты пьешь вообще что то?Ну да сразу что сказал про нево пиксель и тому пиксель)
Дворняги в мене але якісь нпонятні вониВеликі собаки чи середні?)
Иногда иногда коньякА ты пьешь вообще что то?
Ну в мене рокі дворняга є))Дворняги в мене але якісь нпонятні вони
А я рево пью люблю оченьИногда иногда коньяк
Ну в мене рокі дворняга є))
Гавкають без перестанкуИногда иногда коньяк
Ну в мене рокі дворняга є))
Ну рево карина дюбить оно то вкусно но мне то что оно пьянит не заходитА я рево пью люблю очень
Жоскі а в мене собка не гавкає на людей гавкає на мотоцикли чогосьГавкають без перестанку
У меня 50 грн на карточке есть, может сегодня пойду куплюНу рево карина дюбить оно то вкусно но мне то что оно пьянит не заходит
Жоскі а в мене собка не гавкає на людей гавкає на мотоцикли чогось
ну отдохни желаю кайфануть а мне туси едет с кетом)У меня 50 грн на карточке есть, может сегодня пойду куплю
Пробу дали?)ну отдохни желаю кайфануть а мне туси едет с кетом)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.