Я один раз его только воддил, а вчера вышел с аккаунта, и понял что мыло не помнюБро неможе бути щоб ти не згадав пароль подумай логічно
Повідомлення об'єднано автоматично:
Якщо ти постійно набирав його то пальці на автоматі це зроблять
Я один раз его только воддил, а вчера вышел с аккаунта, и понял что мыло не помнюБро неможе бути щоб ти не згадав пароль подумай логічно
Повідомлення об'єднано автоматично:
Якщо ти постійно набирав його то пальці на автоматі це зроблять
Блін да канешноЯ один раз его только воддил, а вчера вышел с аккаунта, и понял что мыло не помню
Буду с флудилок там теперь копить собирать, бо я в селе живу не работаю, долго конечноБлін да канешно
Бро може то так треба було ..щоб ти трошки змінив обстановкуБуду с флудилок там теперь копить собирать, бо я в селе живу не работаю, долго конечно
Та хз, жалко акк если потеряюБро може то так треба було ..щоб ти трошки змінив обстановку
Та не думаю невже ти не пам'ятаєш взагалі як мало бути? Я якось забув але згадавТа хз, жалко акк если потеряю
Тупо не помню броТа не думаю невже ти не пам'ятаєш взагалі як мало бути? Я якось забув але згадав
Ну а ти коли почту введив невже в пам'яті набору не лишилося на клавіатуриТупо не помню бро
Та там тупо набор слов каких то былНу а ти коли почту введив невже в пам'яті набору не лишилося на клавіатури
Я кароче тоже влетів щоб змінити ім'я Ніка назад треба 10 бачейТа там тупо набор слов каких то был
Печально это, ну а ты назад хочешь поменять?Я кароче тоже влетів щоб змінити ім'я Ніка назад треба 10 бачей
Та я планував я ж не знав що така запала будеПечально это, ну а ты назад хочешь поменять?
Понятно броТа я планував я ж не знав що така запала буде
Ну хорошоБро забей то взагалі не в твою сторону
Блин мне бы наш Админ просто так бы помог...Та тоже потихоньку, аккаунт на леге восстановить 50 долларов стоит, а денег нет![]()
та как-то так) поем и спать пойду)Ну шо вы тут
Доброго ранку і тобіДобрий ранок, Україно!
Доброго ранку кекста как-то так) поем и спать пойду)
Добоое утро дедДоброго ранку і тобі
Благодарю тобі.. Взаємно як життя?Доброго ранку кекс
Добоое утро дед
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.