Не забудь про таку штуку як толлер.Да ще не знаю, чи варто більшу 40 пробувати ?
Перший раз від 15 було підняття настрою, а вже третій раз від 40 просто візуали були
Треба робити перерву не 12 годин, а пару днів.
Не забудь про таку штуку як толлер.Да ще не знаю, чи варто більшу 40 пробувати ?
Перший раз від 15 було підняття настрою, а вже третій раз від 40 просто візуали були
Люди не розуміють що речовина яка діє швидко це 45 -60 хв викликає звикання і швидкий ріст толерантності і все меньше преНе забудь про таку штуку як толлер.
Треба робити перерву не 12 годин, а пару днів.
Мені оці ігри а доганялки - казна щоЛюди не розуміють що речовина яка діє швидко це 45 -60 хв викликає звикання і швидкий ріст толерантності і все меньше пре
Це як бро на чистий толер поясни?Мені оці ігри а доганялки - казна що
Речовина розкривається тільки на чистий толлер, як на мене
Це коли його нема, мав на увазі)Підкажіть де можна взяти на пробу вейп або печиво чи цукерки?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це як бро на чистий толер поясни?
Помитий в тазіку, з милом господарськимЦе як бро на чистий толер поясни?
То це пісюн, а не толерПомитий в тазіку, з милом господарським
Пісюн також має бути чистимТо це пісюн, а не толер
Це точно бо чистий пісюн положений і забитий на все більше користі приносятьПісюн також має бути чистим
ПриветикАле ж трава на виході дає знову прилив ейфорії. Так що вибір, або знову прилив ейфорії , або постефекти відчути
А ты не знаешь кто это23 874 вітаю
Не переживай ти так твій приз тебе чекаєПриветик
А ты не знаешь кто это
2 приза я + 1 ЯрикПриветик
А ты не знаешь кто это
Вітаю победунів ура ура ура2 приза я + 1 Ярик
как ты нашел аддерал? в тг секты ктото не давно поведал что есть на форумеУ кого аддерал можно купить? Хочу попробовать
Ну вы прям сыщикикак ты нашел аддерал? в тг секты ктото не давно поведал что есть на форуме
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.