Кет - в сладість, мдма - в радістьКЕТ - ДЕПРЕССИИ нет
Кет - в сладість, мдма - в радістьКЕТ - ДЕПРЕССИИ нет
Яку дозу приймав, скільки в мг?2св вже спробував, лайтовий такий тріп вийшов, добрий
Десь 15 мг приблизно, а от щойно 30 мг десь взяв. По сірнику мірявЯку дозу приймав, скільки в мг?
Зрозумів, ну ти дивись там не перестарайся. Гарного тріпу!Десь 15 мг приблизно, а от щойно 30 мг десь взяв. По сірнику міряв
А хіба можна перестаратися ?Зрозумів, ну ти дивись там не перестарайся. Гарного тріпу!
З дурі можна і хуй зламати. Все треба в міру.А хіба можна перестаратися ?
Вже два тріпа було сьогодні, це вже третій, хочу відчути речовину
Я вже виспався, привітПривет кому не спится
Нормальний досвід получився, от і познайомився з психоделічним тріпомЗ дурі можна і хуй зламати. Все треба в міру.
До якого дозування ти вже дійшов з 2сб?Нормальний досвід получився, от і познайомився з психоделічним тріпом
Перший 15, другий 25, третій 35-40, приблизноДо якого дозування ти вже дійшов з 2сб?
Доброго ранку всім
Будеш більшу дозу сьогодні пробувати?Перший 15, другий 25, третій 35-40, приблизно
Ще днем спробую сьогодні
Да ще не знаю, чи варто більшу 40 пробувати ?Будеш більшу дозу сьогодні пробувати?
Ну дійсно, відразу більше 40 точно мабуть не варто.Да ще не знаю, чи варто більшу 40 пробувати ?
Перший раз від 15 було підняття настрою, а вже третій раз від 40 просто візуали були
Ні ,лайтово було на 15, а на 40 вже добре було, зрозумів,що таке психоделія, обличчя з відео такі цікаві були, гралиНу дійсно, відразу більше 40 точно мабуть не варто.
А вчора вже на 40мг лиш лайтово візуалило?
А музику слухав? Як тобі?Ні ,лайтово було на 15, а на 40 вже добре було, зрозумів,що таке психоделія, обличчя з відео такі цікаві були, грали
Музику не слухавА музику слухав? Як тобі?
Не дійшло до музики?) чи не хотілось?Музику не слухав
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.