Є канал в тг, можу в лс написатиДе так?
Є канал в тг, можу в лс написатиДе так?
Кинь. Ну але у мене під боком 750.Є канал в тг, можу в лс написати
Я там Давідоф китайський брав, то норм цигарки, 20 блоків взяв, вже скурив , в них не має заразКинь. Ну але у мене під боком 750.
А зараз сотка доставка, хз, але подивитися можна
А тобі їде від того бариги сігаретного шось?)Я там Давідоф китайський брав, то норм цигарки, 20 блоків взяв, вже скурив , в них не має зараз
Так, Парламент і Давідоф має бутиА тобі їде від того бариги сігаретного шось?)
Цікаво, поділишся потім як тобі вониТак, Парламент і Давідоф має бути
Так, відпишу, самому цікавоЦікаво, поділишся потім як тобі вони
Цілком можливо. Головне шо по табачку, акцизки хуїзки то все такоєТак, відпишу, самому цікаво
То можуть бути з таможні цигарки, що вилучили при контрабанді
Покурю, побачу що воноЦілком можливо. Головне шо по табачку, акцизки хуїзки то все такоє
Наче так. Але каже що і Гло стіки має, ціна 65 ніхуя сібє тоже, в магазі 95-105, цікавий вихід має бляПокурю, побачу що воно
По фото наче ті самі цигарки, що в магазі
аышвщаснуіВітащі хюй із рота,,.
Хіба на стіки по 65 в нього ? Наче 90 стіки на айкосНаче так. Але каже що і Гло стіки має, ціна 65 ніхуя сібє тоже, в магазі 95-105, цікавий вихід має бля
Писав наче 65,хуй знаХіба на стіки по 65 в нього ? Наче 90 стіки на айкос
90 в заголовку в нього, стіки для айкос терераПисав наче 65,хуй зна
Ну ладно, тоді вже простіше під боком взяти)90 в заголовку в нього
В нього треба багато брати, щоб вигідно булоНу ладно, тоді вже простіше під боком взяти)
Так і є, хіба вагон замовлятиВ нього треба багато брати, щоб вигідно було
Якщо в тебе стіки 95-100, то і не має змісту тоді по доставці брати
А мені айкос , гло щось не зайшов, трохи пробував, цигарок 5 скуривНу ладно, тоді вже простіше під боком взяти)
Я гло покурюю. Час від часу, пару пачок беру, шоб було.А мені айкос , гло щось не зайшов, трохи пробував, цигарок 5 скурив
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.