Дары_Лесов
Посвященный
Все в порядке бро, от собак отбивался бродячихшо вы пацантре я уже стаканчик пивка тяпнул ебпшу второй
Все в порядке бро, от собак отбивался бродячихшо вы пацантре я уже стаканчик пивка тяпнул ебпшу второй
От сукіни діти вони!))Все в порядке бро, от собак отбивался бродячих
Это скорее всего вечный процесс)))От сукіни діти!))
Відбився?
Привет. Та не очень приболел, плохо себя чуствую( Вы тут как ребята?)KladCitySupp
Як справи твої? Заходь до нас
Оце такоє..Привет. Та не очень приболел, плохо себя чуствую( Вы тут как ребята?)
Чув коли прострочена консерва як вона пахне, знаєш чи ні, бо знаю в тебе досвід ти казав що всі прострочені то цікаво, як вона пахнеОт сукіни діти вони!))
Відбився?
Спасибо бро) Буду старатьсяОце такоє..
Це не є добрим..
Одужуй, бро!
Я скидав відео вже там я був в зеленій курточці...Ого, ну спорт это не сорт дряни на пробу, им заниматься надо, тем более в старости
Будем надеяться на лучшее чтолиВсе ще буде!!!
Не переймайся, друже
Да да я узнал тебяЯ скидав відео вже там я був в зеленій курточці...
Бро надіятися це чекати що хтось подасть, а ми маємо самі творити своє майбутнє....надіємся я матиму великий біцепс, ну давай будемо надіятисяБудем надеяться на лучшее чтоли
То якраз не я бо це відео не мое і не з України я просто скінув для розкрутка темиДа да я узнал тебя
Понятно а я фильм смотрюТо якраз не я бо це відео не мое і не з України я просто скінув для розкрутка теми
Ну тоді гарного поосмотра що я можу ще сказатиПонятно а я фильм смотрю
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.