Глянув, у Андера нема, так що не візьму тобіСамое интересное что на этом форуме вообще нет проб за полгода)))
Глянув, у Андера нема, так що не візьму тобіСамое интересное что на этом форуме вообще нет проб за полгода)))
Хай буде це останнім твоїм горемНет одну пробу только мне дали за полгода трип в подписи иивсе прикинь))) удивительный форум
Я кушать варю кастрюлю борща)))Хай буде це останнім твоїм горем
Я, мабуть, завтра буду борщ варити, сьогодні суп рибний будеЯ кушать варю кастрюлю борща)))
У нас есть рынки по магазинам. Только приезжие ходят)))Головне продукти уважно перевіряй щоб не були прострочені
Ну головне щоб все свіже було бо я вже знайшов стількі прострочки по магазинах більше неходжуУ нас есть рынки по магазинам. Только приезжие ходят)))
Базар - Вокзал, такі всі діла))У нас есть рынки по магазинам. Только приезжие ходят)))
Интересно а будут ли вообще теперь шиш в Одессе учитывая что все попряталисьБазар - Вокзал, всі діла))
Все ще буде!!!Интересно а будут ли вообще теперь шиш в Одессе учитывая что все попрятались
дядичка осьо проснулся дал баночку и с кайфом вообщеДобрый день, ну как вы тут
Я ночью если просыпаюсь то максимум писять идудядичка осьо проснулся дал баночку и с кайфом вообще
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.