Да флуд призупинений поки, чекаєм від сапорта оголошенняНа каком сообщении прокрут? Или у вас тут закрытый клуб?))
Монополия на флуд
Да флуд призупинений поки, чекаєм від сапорта оголошенняНа каком сообщении прокрут? Или у вас тут закрытый клуб?))
Монополия на флуд
А був прокрут на попередній етап?На 12500 наверное, лучше у саппорта уточнить
Ну да, немаленький процесс в общем)Ещё трудиться и трудиться ,)
Биткоин всему голова) Но in USDT we trustЯ випадково колись, забув просто, що 500гр у біткі, були в мене..через 3 місяця зайшов на біржу, а там мої 500гр перетворилися на 2000гр))
Да где-то так) а у нас теперь проезд в трамвае 15 гр а в маршрутке 20 во как)))Можно только на меня поделить, не обижусь
Повідомлення об'єднано автоматично:
До нового года ждите) возможно 2026 ) а то и 27
У нас тоже маршрутки по 20 грнДа где-то так) а у нас теперь проезд в трамвае 15 гр а в маршрутке 20 во как)))
Все дорожчає, таке воно життяНу такое скоро і хліб подорожчає ще більше але то таке
Та бро не все так страшно як здається)))Все дорожчає, таке воно життя
Инфляция не щадит вообще никогоВсе дорожчає, таке воно життя
Так, гроші знецінюються, життя дорожчаєИнфляция не щадит вообще никого
Бро здоров'я і спокій все інше переживемо )))Так, гроші знецінюються, життя дорожчає
І шишок побільше, а проблем поменшеБро здоров'я і спокій все інше переживемо )))
Бро ти такий прав як ніколи шишки є все буде окІ шишок побільше, а проблем поменше
А як не має, то також окБро ти такий прав як ніколи шишки є все буде ок
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.