Добрый вечер марочка как ты чем ты занят этим вечеромНе було ще, начебто
Не бачив))
Добрый вечер марочка как ты чем ты занят этим вечеромНе було ще, начебто
Не бачив))
Кохана ти не мне не того я чекаю поки ти фільм подивишся хтось мав написатиЯ считаю будет как будет не надо на этом заморачиваться
Я бы сказала всё происходит с точностью наоборот
Я только зашла фильм так и не досмотрела мой пошёл играть на свою аренуКохана ти не мне не того я чекаю поки ти фільм подивишся хтось мав написати
Кохана, мила, люба, шановна паніКохана ти не мне не того я чекаю поки ти фільм подивишся хтось мав написати
А чого ти не домовилася Малишка ти мояЯ только зашла фильм так и не досмотрела мой пошёл играть на свою арену
Та от вечеряти будемо))Добрый вечер марочка как ты чем ты занят этим вечером
Ну ты последнее время тоже ни о чём не договаривался постоянно убегаешь куда-то. У меня сложилось впечатление что я тебе мешаюА чого ти не домовилася Малишка ти моя
Да по-моему все хотят ну пока то сказали крутить не будутКручу, верчу, цукерок смачних хочу
Може сьогодні ще, а може і завтраДа по-моему все хотят ну пока то сказали крутить не будут
Он сказал пока финансов нету но это его сломалМоже сьогодні ще, а може і завтра
Зафлудили всі фінанси, то буваєОн сказал пока финансов нету но это его сломал
Ні ти мені немішаєш зовсім .. я сам собі мішаю бо я дуже непередбачуваний сам собі дивуюсяНу ты последнее время тоже ни о чём не договаривался постоянно убегаешь куда-то. У меня сложилось впечатление что я тебе мешаю
Щось відбувається з тобою, грибів переїв мабутьНі ти мені немішаєш зовсім .. я сам собі мішаю бо я дуже непередбачуваний сам собі дивуюся
денег нет но вы держитесьЗафлудили всі фінанси, то буває
Не просто не ожидал что здесь такой общительный народЗафлудили всі фінанси, то буває
І гарно всі настрою на все життяденег нет но вы держитесь
и камушек с неба тожеІ гарно всі настрою на все життя
Да, трохи прорахувалися, то буваєНе просто не ожидал что здесь такой общительный народ
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.