МультиКекс
Гуру
Пусть пишет супруг это его дело но мне кажется не прокатитКароче зелений написав адміністратору на Івана грозного що той мульт а той собі хоче скаргу написати ахза
Пусть пишет супруг это его дело но мне кажется не прокатитКароче зелений написав адміністратору на Івана грозного що той мульт а той собі хоче скаргу написати ахза
Зачем закрывать) Просто пока отдохните) Или не спеша общайтесь)То закрий пока тему щоб неписали чи як?
Ладно я вас на ліге тегнув на рулетку пишуться пробуйтеПусть пишет супруг это его дело но мне кажется не прокатит
Окей тоді ми дальше тут будемо спілкуватися хорошоЗачем закрывать) Просто пока отдохните) Или не спеша общайтесь)
Благодарю все добре...це ж життя!!!!Если до завтра не решиться вопрос с финансовой частью то закрою на время. Но приз в любом случае этот розыграем, так что не переживайте
Опа, сниться, біля мене молодицяох да хорошенькая будет снится девочка)
Грудастая такая мясистая такая классная вообще класснаяОпа, сниться, біля мене молодиця
То розігруйте не юсдт, а призи з магазинуЕсли до завтра не решиться вопрос с финансовой частью то закрою на время. Но приз в любом случае этот розыграем, так что не переживайте
Так ви що тут про дівчат да? Тьотя нас не чує бо зараз вона мені дасть дівчатГрудастая такая мясистая такая классная вообще классная
То в тебе ж є дружина і коханкиТак ви що тут про дівчат да? Тьотя нас не чує бо зараз вона мені дасть дівчат
отлично броЕсли до завтра не решиться вопрос с финансовой частью то закрою на время. Но приз в любом случае этот розыграем, так что не переживайте
Ну ребята рассчитывали когда флудили многие именно на деньги думаю. Так будет не честно взять и розыгать именно товар когда все уже набили сообщения.То розігруйте не юсдт, а призи з магазину
"гениальная" мысль)То розігруйте не юсдт, а призи з магазину
Маю на увазі наступні рази, ви ж там писали, що треба погоджувати юсдт з керівництвомНу ребята рассчитывали когда флудили многие именно на деньги думаю. Так будет не честно взять и розыгать именно товар когда все уже набили сообщения.
кристаллы или мунроки это пушкаМаю на увазі наступні рази, ви ж там писали, що треба погоджувати юсдт з керівництвом
Цукерки це хороший приз чи кристали чи вейп
Там писали, що фінансові призи треба погоджувати з керівництвом чи щось таке, то я альтернативу запропонував"гениальная" мысль)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.