I hate lies
Конфуций
Ви серйозно зайнялися бачу роботоюОт і перевіриш. Репорт будеш писати ?
Ви серйозно зайнялися бачу роботоюОт і перевіриш. Репорт будеш писати ?
Та якою роботою, так, речовинамиВи серйозно зайнялися бачу роботою
Ні, речовина не з сектиОт і перевіриш. Репорт будеш писати ?
Це еж не треба робитита она особо и не нервничает просто злится ))
Да не особо нужно, и не очень полезноЦе еж не треба робити
По собі скажу що я коли куштував дмт .. по перше щоб там не було я його спаливДумаю 5-мео закидає ще дальше ніж н,н-дмт
Да ні, не буде, кет в малих дозах нічого цікавого не дає
Це в яких наприклад ?Думаю 5-мео закидає ще дальше ніж н,н-дмт
Какой цвет самый любимый ?Я победу жду мне нормально так я солевой
Багато писати требаПо собі скажу що я коли куштував дмт .. по перше щоб там не було я його спалив
.. а по друге я тільки у дверях потоптався та не заходив
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це в яких наприклад ?
А чого це ви гуру а я конфукцій ? Що треба щоб був гуру ? А що до цього було ?
Але чув думку, що ДМТ занесло людину туди, куди й 5-Мео. Лиш казав, що поступово через рівні проходив. А з 5-мел відразу в саму серединуПо собі скажу що я коли куштував дмт .. по перше щоб там не було я його спалив
А є правила присвоєння звань на форуміПо собі скажу що я коли куштував дмт .. по перше щоб там не було я його спалив
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це в яких наприклад ?
А чого це ви гуру а я конфукцій ? Що треба щоб був гуру ? А що до цього було ?
Та вроде и я дошел до пустоты под дмт скачками ) но там темно а тут светАле чув думку, що ДМТ занесло людину туди, куди й 5-Мео. Лиш казав, що поступово через рівні проходив. А з 5-мел відразу в саму середину
Де?А є правила присвоєння звань на форумі
Страшний психоделік, на ютубі дивився про ньогоТа вроде и я дошел до пустоты под дмт скачками ) но там темно а тут свет
Саме страшно це коли купив одне в підсунули другеСтрашний психоделік, на ютубі дивився про нього
Та я как то во флудилках сильно не флудил ... Я больше по темам ходил "раздувал"Багато писати треба
Буває, дають заміну в такому випадкуСаме страшно це коли купив одне в підсунули друге
Тож так а зараз вже флудиш це затягуєТа я как то во флудилках сильно не флудил ... Я больше по темам ходил "раздувал"
Та то по началу . Внутри всего нет страха просто не знаешь что это такое ..Страшний психоделік, на ютубі дивився про нього
Или два пакета не подписанных а камни одинаковыеСаме страшно це коли купив одне в підсунули друге
Типо да ... Но при этом я всё успел )Тож так а зараз вже флудиш це затягує
Ніколи не було пустоти від ДМТ навіть на дозуванні під 100 мгТа вроде и я дошел до пустоты под дмт скачками ) но там темно а тут свет
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.