📢Флудилка Klad City! Каждые 2000 сообщений 1 победитель на 30 юсдт🫠

То в тебе свій підхід
Вже наситився переживаннями трохи ?
А це ви про що ....що за проби ..
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так, в них є цукерки з тгк
Так кажуть вообще кайфові цукерки

Сідаю малювати на полотні пейоти у пустині . Тому штовхніть мене як я виграю

Я читав репорт, то в мене те, що писало в репорті, було після 200 мг кету, хвилин 15-20 яма була. Раді цього хочу ще спробувати кету
Ну дивися це походу раз попробуєш і все буде тягнути

Ну якщо порівнювати то інтенсивність тріпа та переживань дуже сильно відрізняється ...
Ну цікаво те що з ДМТ мало хто потрапляє в світло. Основна маса залишається на рівні спілкування з сутностями і сакральною геометрією

Я читав репорт, то в мене те, що писало в репорті, було після 200 мг кету, хвилин 15-20 яма була. Раді цього хочу ще спробувати кету
Та то не яма ... Кет то палками пиздять по голові і ти провалюється , а тут зтирают усе що тебе цікавило і чим ти жив . І ти спостерігаєшь як воно зтираєтбся )

Ну цікаво те що з ДМТ мало хто потрапляє в світло. Основна маса залишається на рівні спілкування з сутностями і сакральною геометрією
Сутності і сакральна геометрія це ого-ого

Дружина під час операції була в кетаміновій ямі - їй не сподобалось

Я не знаю скільки потрібно нндмт щоб потрапити туди де є тільки дихання і зір ...

Та то не яма ... Кет то палками пиздять по голові і ти провалюється , а тут зтирают усе що тебе цікавило і чим ти жив . І ти спостерігаєшь як воно зтираєтбся )
Ну, кет мене палками не пиздив по голові

Назад
Зверху Знизу