Нема візуального складника) чи як там воно це слово "состовляющей" перекладається )То воно схоже ж на дмт, чи ні ?
Нема візуального складника) чи як там воно це слово "состовляющей" перекладається )То воно схоже ж на дмт, чи ні ?
Так, в них є цукерки з тгкЗ Марією Іванівною?
Головна ціль моїх тріпів - духовні пошуки. Дещо знайшов.То в тебе свій підхід
Вже наситився переживаннями трохи ?
А це ви про що ....що за проби ..То в тебе свій підхід
Вже наситився переживаннями трохи ?
Так кажуть вообще кайфові цукеркиТак, в них є цукерки з тгк
Я поки порівняти не можуНема візуального складника) чи як там воно це слово "состовляющей" перекладається )
Я читав репорт, то в мене те, що писало в репорті, було після 200 мг кету, хвилин 15-20 яма була. Раді цього хочу ще спробувати кету5-мео-дмт скоро буде
Ну якщо порівнювати то інтенсивність тріпа та переживань дуже сильно відрізняється ...Я поки порівняти не можу
Але кажуть дуже різні речі
Ну дивися це походу раз попробуєш і все буде тягнутиЯ читав репорт, то в мене те, що писало в репорті, було після 200 мг кету, хвилин 15-20 яма була. Раді цього хочу ще спробувати кету
Да ні, не буде, кет в малих дозах нічого цікавого не даєНу дивися це походу раз попробуєш і все буде тягнути
Ну цікаво те що з ДМТ мало хто потрапляє в світло. Основна маса залишається на рівні спілкування з сутностями і сакральною геометрієюНу якщо порівнювати то інтенсивність тріпа та переживань дуже сильно відрізняється ...
Та то не яма ... Кет то палками пиздять по голові і ти провалюється , а тут зтирают усе що тебе цікавило і чим ти жив . І ти спостерігаєшь як воно зтираєтбся )Я читав репорт, то в мене те, що писало в репорті, було після 200 мг кету, хвилин 15-20 яма була. Раді цього хочу ще спробувати кету
Сутності і сакральна геометрія це ого-огоНу цікаво те що з ДМТ мало хто потрапляє в світло. Основна маса залишається на рівні спілкування з сутностями і сакральною геометрією
Дружина під час операції була в кетаміновій ямі - їй не сподобалосьЯ читав репорт, то в мене те, що писало в репорті, було після 200 мг кету, хвилин 15-20 яма була. Раді цього хочу ще спробувати кету
Я не знаю скільки потрібно нндмт щоб потрапити туди де є тільки дихання і зір ...Ну цікаво те що з ДМТ мало хто потрапляє в світло. Основна маса залишається на рівні спілкування з сутностями і сакральною геометрією
Ну, кет мене палками не пиздив по головіТа то не яма ... Кет то палками пиздять по голові і ти провалюється , а тут зтирают усе що тебе цікавило і чим ти жив . І ти спостерігаєшь як воно зтираєтбся )
Цеж тільки порівняння ) не інакше )Ну, кет мене палками не пиздив по голові
В мене було тільки дихання під кетом, очі закриті булиЯ не знаю скільки потрібно нндмт щоб потрапити туди де є тільки дихання і зір ...
Думаю 5-мео закидає ще дальше ніж н,н-дмтЯ не знаю скільки потрібно нндмт щоб потрапити туди де є тільки дихання і зір ...
От і перевіриш. Репорт будеш писати ?Думаю 5-мео закидає ще дальше ніж н,н-дмт
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.