ну тогда всё чики пукитак и есть)
ну тогда всё чики пукитак и есть)
як добре що ми мислимо однаково)Тримайся, бо ми того варті
Головне начарувати, народжувати, нашептати, написатиглавное знаешь шо
не накаркать
і арештувати)Головне начарувати, народжувати, нашептати, написати
І виграти цукерки, перемогти у флудіі арештувати)
запобігти, превентувати, а по факту обісрати.....І виграти цукерки, перемогти у флуді
в кулуарах нашепталиГоловне начарувати, народжувати, нашептати, написати
В кулуарах і не таке нашепчутьв кулуарах нашептали
раскладка от легитимного
в ітозі я кажу йому ти єбобо вали звідси, і він пішовв кулуарах нашептали
раскладка от легитимного
То ж він такий єбобов ітозі я кажу йому ти єбобо вали звідси, і він пішов
а у него привычка такая - ходить постоянно куда тов ітозі я кажу йому ти єбобо вали звідси, і він пішов
и метушиться, он петушара с ирпеня приехал на трамвае сидит охуевает голова мышинаяа у него привычка такая - ходить постоянно куда то
я бы даже сказал голова кобылья, огромная такая тварьи метушиться, он петушара с ирпеня приехал на трамвае сидит охуевает голова мышиная
пускает пузыри, гуляет, не хочет идти работать, говорит владимир ильич обещал золотые горы за подержку комунистической партии на съезде на балканах, а собисон сказал иди нахуй ты барыгая бы даже сказал голова кобылья, огромная такая тварь
красным верить нельзя, тем более блядским владимирамговорит владимир ильич обещал золотые горы за подержку комунистической партии на съезде на балканах
чай пьем с булочкой, и мак в придачуКак вы тут поживаете флудерасты и флудофилы?
мда , пиздец))))А шо ахуеть перекрут бро был, надо писать было нормальное сообщение) Не односложное)
я передал троцкому сообщение о неприпустимости такого поведения и существования такой мысли... господин ответил.красным верить нельзя, тем более блядским владимирам
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.