та вроде нормальноКак дела ?
та вроде нормальноКак дела ?
ПотихенькуКак дела ?
Зачем мне рецепт Я и так знаюНу хачапури только простая могу дать рецептик)
Ого то ви мощнаяЗачем мне рецепт Я и так знаю
Я пекарь-кондитер по одному из своих образованию
Повідомлення об'єднано автоматично:
Потихоньку Это неплохо
Хороший рецепт. А борошна не мало ?У глибокій мисці змішати сир, яйця і сіль, додати дрібно нарізану зелень. Туди ж викласти борошно і тертий сир, перемішати. Розділити тісто на 5 рівних частин. Нагріти сковороду і, не наливаючи олію, викласти "млинець" з тіста. Накрити кришкою, почекати 5 хвилин, поки низ хачапурі підсмажиться. Потім перевернути його і до готовності обсмажити з іншого боку. Таку процедуру провести з усім тістом, подавати хачапурі до столу гарячими.
500 гр сиру; 5 курячих яєць; 1 пучок кропу; 150 гр твердого сиру; 80 гр пшеничного борошна; щіпка солі.
Ну а как по-другому век живи век учисьОго то ви мощная
Ну треба щоб воно виглядало до жарки як тісто на оладкиХороший рецепт. А борошна не мало ?
Ну да ви очень много знаете)Ну а как по-другому век живи век учись
І то правда, треба чомусь навчитися новомуНу а как по-другому век живи век учись
А зачем она нужна залипуху из сыра и мяса сделаемХороший рецепт. А борошна не мало ?
Человек если не развивается он деградируетІ то правда, треба чомусь навчитися новому
Ну еще можна ковбасу варенну купляну накришити в квадратики і додати в тісто)А зачем она нужна залипуху из сыра и мяса сделаем
В нас тут трохи обірвалося проводаЧеловек если не развивается он деградирует
Повідомлення об'єднано автоматично:
А я думаю куда ты исчез солнце
Діду привіт)Я з вами сука небуло інтернету
Я з вами ура ураНу еще можна ковбасу варенну купляну накришити в квадратики і додати в тісто)
Красавчик вообщеНу еще можна ковбасу варенну купляну накришити в квадратики і додати в тісто)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.